Ο Κρίστιαν Μπέιλ έγινε 45: Δείτε τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις του στο σινεμά

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έγινε 45: Δείτε τις πιο θεαματικές μεταμορφώσεις του στο σινεμά
Κρίστιαν Μπέιλ Chris Pizzello/Invision/AP

Ο υποψήφιος για Όσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου ηθοποιός δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Δείτε σε ένα βίντεο όλες τις φορές για τις οποίες έγινε "αγνώριστος" για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Από τον πρώτο του μεγάλο ρόλο στο σινεμά, σε ηλικία μόλις 12 ετών, ο Κρίστιαν Μπέιλ έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Τρεις και πλέον δεκαετίες μετά την “Αυτοκρατορία του Ήλιου” (1987) του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός από την Ουαλία είναι φέτος υποψήφιος για Όσκαρ α΄ ανδρικού ρόλου, υποδυόμενος τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσένεϊ.

Ο Μπέιλ, που στις 30 Ιανουαρίου έγινε 45 ετών, έχει καταφέρει στο μεσοδιάστημα να αφήσει το δικό του στίγμα στην κινηματογραφική βιομηχανία, είτε παίζοντας τον Batman στην blockbuster τριλογία του “Σκοτεινού Ιππότη”, είτε με εξαιρετικές ερμηνείες σε πιο καλλιτεχνικές δουλειές, όπως το “The Fighter” που του χάρισε ένα Όσκαρ β΄ ανδρικού ρόλου το 2012.

Εκεί όμως που θεωρείται πραγματικά αξεπέραστος και “μετρ” είναι στις μεταμορφώσεις. Είτε πρέπει να χάσει υπερβολικά πολλά κιλά, είναι να τρώει σαν να μην υπάρχει αύριο για να πάρει άλλα τόσα, είτε να ξυρίσει το κεφάλι του για να αποκτήσει αληθινή φαλάκρα και όχι προσθετική, ο Μπέιλ είναι η επιτομή της φράσης “μπαίνω στο πετσί του ρόλου”. Αν και πρόσφατα είπε ότι ότι σκοπεύει πλέον να αλλάξει τακτική, αφού οι τόσο δραστικές αλλαγές θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για την υγεία του, όσο μεγαλώνει.

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες ερμηνείες του, μέσα από τις αξεπέραστες μεταμορφώσεις του.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα