Ο Μπόνο επισκέφτηκε τον Τζορτζ Μπους στο ράντσο του

Ο Μπόνο επισκέφτηκε τον Τζορτζ Μπους στο ράντσο του

Στη συνάντηση οι δύο άντρες συζήτησαν για τις ανθρωπιστικές προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για να σωθούν ζωές κυρίως στην Αφρική

Επίσκεψη στο ράντσο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους του νεότερου στο Τέξας πραγματοποίησε ο φρόντμαν των U2 Μπόνο, που είναι γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Περιχαρής ο πρώην πρόεδρος ανάρτησε στο Instagram τη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δύο τους γράφοντας: «Ο Μπόνο είναι πραγματικά σπουδαίος, έχει μία τεράστια καρδιά και μία πανανθρώπινη ψυχή, για να μην αναφέρω την εξαιρετική φωνή του».

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την ανάρτηση του πρώην προέδρου, οι δύο τους συζήτησαν για τις ανθρωπιστικές προσπάθειες που πρέπει να καταβληθούν για να σωθούν ζωές κυρίως στην Αφρική.

Ο Μπόνο, ψυχή του ιρλανδέζικου συγκροτήματος U2, γεννήθηκε στις 10 Μαΐου 1960 στη Ιρλανδία και το 1976 ίδρυσε με τρεις φίλους του το διάσημο γκρουπ. Εκτός από τη συμμετοχή του στους U2, ο Μπόνο έχει ηχογραφήσει πολλούς δίσκους με άλλους καλλιτέχνες, ενώ έχει αποσπάσει δεκάδες μουσικά βραβεία. Φημίζεται επίσης για το φιλανθρωπικό του έργο και για τις σχέσεις που διατηρεί με διάφορους «ισχυρούς» ανά τον κόσμο.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE: