Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλάει την κόρη του στο στόμα και “βουλιάζει” το διαδίκτυο

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλάει την κόρη του στο στόμα και “βουλιάζει” το διαδίκτυο
Instagram

Το φιλί στο στόμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του "έριξε" για άλλη μία φορά το Instagram. Αμφιλεγόμενες οι αντιδράσεις των χρηστών.

Έντονη κριτική δέχεται κατά περιόδους ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, λόγω των φωτογραφιών που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φαίνεται να φιλάει την κόρη του στα χείλη. Ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα ούτε να δίνει σημασία.

Για άλλη μία φορά λοιπόν προκάλεσε αναστάτωση στο Instagram όταν το Σάββατο δημοσίευσε φωτογραφία όπου ξανά- φιλάει την κόρη του στο στόμα, γράφοντας “Αρχίζει να θυμίζει πολύ Χριστούγεννα”.

Οι αντιδράσεις για τη φωτογραφία ήταν αμφιλεγόμενες, καθώς υπήρχαν ορισμένοι που επέκριναν έντονα την πράξη του και άλλοι να τον επαινούν.

“Ο καλύτερος πατέρας. Ο καλύτερος άνθρωπος. Είσαι ένας άγγελος”, “Τόσο όμορφο. Η κόρη μου και εμένα με φιλάει στα χείλη”, “Ο κόσμος νιώθει αποστροφή για έναν στοργικό πατέρα που τολμάει να φιλήσει τη μικρή του κόρη στα χείλη”, “Εντάξει φίλε, το να φιλάς την κόρη σου στα χείλη ανέκαθεν ήταν περίεργο και ακόμη περισσότερο ενώ μεγαλώνει”, είναι μερικά από τα σχόλια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα