Ο Τριντό θυμήθηκε το ξύλο που έφαγε μικρός και θέλει να δείρει τον Μάθιου Πέρι

Ο Τριντό θυμήθηκε το ξύλο που έφαγε μικρός και θέλει να δείρει τον Μάθιου Πέρι

Ο Καναδός πρωθυπουργός προκαλεί τον Μάθιου Πέρι μέσω twitter. Μπορεί λίγο να άργησε, αλλά αντέδρασε, δηλώνοντας πως θέλει να του ρίξει μία γροθιά

Μπορεί να άργησε αλλά δεν ξέχασε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό το ξύλο που έφαγε όταν πήγαινε στο δημοτικό στην Οττάβα, από τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι.

Βέβαια σ’ αυτό βοήθησε και ο ίδιος ο Πέρι καθώς, όταν πριν από περίπου δύο εβδομάδες έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, θυμήθηκε το περιστατικό λέγοντας: «Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε... δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί».

ADVERTISING

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή ο Τσάντλερ της τηλεοπτικής σειράς «Φιλαράκια», είπε πως τον Τζάστιν Τριντό, που ήταν κατά δύο χρόνια μικρότερός του, τον χτύπησε μαζί με έναν άλλον συμμαθητή του, «από καθαρή ζήλια» καθώς ο νεαρός Τζάστιν ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.

Ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά επέλεξε την ημέρα της Πρωταπριλιάς να απαντήσει στον Μάθιου Πέρι, αναρτώντας στον λογαριασμό του στο Twitter ένα μήνυμα - πρόκληση γράφοντας: «Μου έχει έρθει μία ιδέα, και ξέρετε τι, θα ήθελα να δώσω μία γροθιά στον Τσάντλερ @MatthewPerry».

(Φωτογραφία: AP Images/Evan Vucci)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Τσάντλερ από τα 'Φιλαράκια' αποκάλυψε πως έχει δείρει τον Καναδό πρωθυπουργό

SHARE:

24Media Network