Ο Weeknd θέλησε να δωρίσει το νεφρό του στην Selena Gomez

Selena Gomez και The Weeknd
Selena Gomez και The Weeknd CHARLES SYKES/INVISION/AP

Ο καλλιτέχνης αφιερώνει ένα από τα νέα του κομμάτια στην πρώην αγαπημένη και υπονοεί σε ένα από αυτό πως ήταν έτοιμος να δωρίσει ακόμη και το νεφρό του για εκείνη

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος καλλιτέχνης γράφει για τον έρωτα ή τον χωρισμό που τον απασχολεί στην προσωπική του ζωή. Αν δε μιλάμε για τον The Weeknd και τη σχέση του με τη Selena Gomez, τότε τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν μοιραία σε κάθε αποστροφή, σε κάθε στίχο του νέου του τραγουδιού. Το "Call Out My Name" περιγράφει αυτή τη σχέση και μάλιστα αφήνει μια υπόνοια για την περίοδο που η τραγουδίστρια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση νεφρού.

"Βρήκαμε ο ένας τον άλλο, σε βοήθησα να βγεις από μια διαλυμένη κατάσταση, με έκανες να αισθανθώ άνετα, αλλά ήταν λάθος μου που σε απογοήτευσα" αναφέρει ο καλλιτέχνης σε έναν από τους στίχους του, αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόφαση του χωρισμού είναι κάτι που τον απασχολεί ακόμη.

Σε άλλο σημείο, ο τραγουδιστής αναφέρεται στην μεταμόσχευση της Selena το 2017 και λέει: "Σου είπα ότι δεν ένιωθα τίποτα, αλλά είπα ψέμματα, σχεδόν έκοψα μέρος του εαυτού μου για τη ζωή σου" σε έναν στίχο που υπονοεί πως ο The Weeknd σκεφτόταν σοβαρά να δώσει ένα το νεφρό στην αγαπημένη του σε περίπτωση ανάγκης.

Η 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, που πάσχει από λύκο, με ανάρτησή της στο Instagram είχε αναφερθεί στη φίλη της Φράνσια Ράισα τής δώρισε το όργανο και ότι δημοσιοποιεί το σημαντικό αυτό γεγονός της ζωής της γιατί θέλει να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο θαυμαστές της είχαν να μάθουν νέα της πολύ καιρό, παρά την κυκλοφορία του νέου της δίσκου τον Μάρτιο.

"Συνεπώς αποκαλύπτω ότι έπρεπε να υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού λόγω του λύκου μου και ότι αναρρώνω. 'Ηταν αυτό που έπρεπε να κάνω για την υγεία μου όλη", γράφει, ενώ ανήρτησε μια φωτογραφία από το δωμάτιο νοσοκομείου με τη φίλη της στο πλευρό της.

Πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία νέου υλικού από τον καλλιτέχνη άρχισαν να κυκλοφορούν από τις αρχές του μήνα. Ο The Weeknd αποκάλυψε έξι νέα κομμάτια, μεταξύ αυτών και το "Call Out My Name" σε παραγωγή μεταξύ άλλων και του Guy Manuel de Honem - Christo των Daft Punk.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μεταμόσχευση νεφρού για τη Σελένα Γκόμεζ με δότρια την καλύτερή της φίλη

SHARE:

24Media Network