OhTrapstar: Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος ράπερ

OhTrapstar: Νεκρός σε τροχαίο ο 23χρονος ράπερ
Ο ράπερ OhTrapstar Instagram/ohtrapstar

Θανατηφόρο τροχαίο στη Φλόριντα για τον ράπερ OhTrapstar, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 23 ετών. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, τα οποία έχασαν τη ζωή τους.

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ο 23χρονος Αμερικανός ράπερ OhTrapstar σε ηλικία μόλις 23 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και τους θαυμαστές του.

Ο Ερνέστο Ενρίκε Καραλέρο, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα δύο άτομα, την 23χρονη Bayle Pricilla Bucceri και τον 22χρονο Candido Miguel Barroso-Nodarse, προσέκρουσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε διώροφο κτίριο στο Μαϊάμι, ανέφερε η αστυνομία.

Το όχημα ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί σε ανακοίνωσή τους στην The Post και οι τρεις επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους.

Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα, ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι, Μάικλ Βέγκα είπε στο NBC ότι η αστυνομία του Μαϊάμι υποπτεύεται ότι το αυτοκίνητο μπορεί να έτρεχε με ταχύτητα. “Πιστεύουμε ότι η ταχύτητα θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας, είναι ακόμα πολύ νωρίς στην έρευνα και το διερευνούμε για να δούμε αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο στο ατύχημα”, είπε ο Vega.

Ο Carralero ήταν ένας ανερχόμενος ράπερ που είχε περισσότερους από 114.000 ακόλουθους στο Instagram. Ο ράπερ ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για το κομμάτι του “Choppa” το 2017, το οποίο συγκέντρωσε περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version