Όλα όσα έγιναν στον πολιτικό γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Όλα όσα έγιναν στον πολιτικό γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και δηλώνουν τρισευτυχισμένοι. Η Ελένη Χατζίδου αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο και θα το ονομάσουν Μελίτα - Δήμητρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το απόγευμα της Δευτέρας στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Μοσχάτου.

Αμέσως μετά τον γάμο το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο και ενθουσιασμένο, με τον Ετεοκλή Παύλου να δηλώνει “Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι” και την Ελένη Χατζίδου να προσθέτει “Ήταν γρήγορο. Έχουμε και τον θρησκευτικό γάμο μετά. Πολύ ωραία στιγμή, οι φίλοι μας κοντά μας”.

Η τραγουδίστρια, που διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη αυτό το διάστημα, δήλωσε πως αναμένεται να γεννήσει τον Σεπτέμβριο κοριτσάκι, το οποίο θα ονομάσουν Μελίτα – Δήμητρα, συνδυάζοντας το όνομα της μητέρας του Ετεοκλή με το όνομα που αρέσει πολύ και στους δύο.

Οι δυο τους μίλησαν και για την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Ετεοκλής στην Ελένη. Όπως είπαν: “Η πρόταση έγινε σε μια παραλία που πήγαμε για περπάτημα την πρώτη φορά που βγήκαμε μετά τη γνωριμία μας. Στο ίδιο παγκάκι που είχαμε κάτσει τότε”, ενώ ο Ετεοκλής ανέφερε πως είχε πολύ άγχος για την απάντηση.

Δήλωσαν, επίσης, πως το τραγούδι που θα αφιέρωναν ο ένας στον άλλον είναι το “Υπήρχες πάντα” του Σάκη Ρουβά, το οποίο ακούστηκε και στον γάμο τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα