Πάνος Ιωαννίδης: Έγινε μπαμπάς υπό άκρα μυστικότητα – Το φύλο και το όνομα του μωρού

Πάνος Ιωαννίδης: Έγινε μπαμπάς υπό άκρα μυστικότητα – Το φύλο και το όνομα του μωρού
Πάνος Ιωαννίδης Facebook / @MasterChef Greece

Ο σεφ και κριτής του MasterChef έγινε για πρώτη φορά πατέρας, ενώ είχε κρατήσει μυστική τόσους μήνες την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη.

Μία μόλις μέρα μετά τις δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη για το παιδί που περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, ήρθε η είδηση πως ο ίδιος έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, κατάφερε να κρατήσει “επτασφράγιστο” μυστικό την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και τη γέννηση του παιδιού του μέχρι και σήμερα, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή “Breakfast@Star”.

“Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα. Νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα, δεν είναι ένα πιάτο! Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος, είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του MasterChef δήλωσε πως είναι αρκετό καιρό με τη σύντροφό του και πως η νέα μανούλα είναι μια χαρά μετά τον τοκετό. Όσο για το γεγονός ότι δεν έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός τόσους μήνες, είπε:

“Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Δεν είναι θέμα μυστικού. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στην τηλεόραση, να μην τα βγάζω έξω. Μάλλον αν θέλεις γίνεται”.

Τέλος, ανέφερε πως είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό την ίδια χρονική στιγμή με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ αποκάλυψε το φύλο του μωρού που είναι αγοράκι και το όνομα που σκέφτονται να του δώσουν.

“Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα. Ήμουν μια πόρτα έξω! Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Για το όνομα κλίνουμε προς το Κωνσταντίνος“.

Οι πρώτες δηλώσεις του Πάνου Ιωαννίδη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα