Πάνος Ζάρλας: Οι παίκτες του Power of Love αποχαιρετούν τον φίλο τους

Πάνος Ζάρλας: Οι παίκτες του Power of Love αποχαιρετούν τον φίλο τους
Πάνος Ζάρλας NDP Photo Agency / Photographer: Mahos Paterakis

Ο νικητής του Power of Love σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του. Οι πρώην συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media.

Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Πάνος Ζάρλας, πρώην παίκτης του Power of Love και νικητής του ριάλιτι αγάπης κατά την πρώτη σεζόν προβολής του στον ΣΚΑΙ.

Ο Πάνος Ζάρλας λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα κινούνταν στη Λ. Συγγρού με κατεύθυνση το κέντρο, όταν. κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του, ανήμερα, μάλιστα, των γενεθλίων του, σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες του στο παιχνίδι, οι οποίοι τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα social media τους.

Ο Πάνος ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ από τις πρώτες μέρες του στο παιχνίδι είχε έρθει κοντά με τη Στέλλα Μιζεράκη, με την οποία είχαν σχέση για αρκετό καιρό, ενώ χώρισαν μερικούς μήνες μετά το ριάλιτι. Οι δύο τους είχαν κάνει και ένα πέρασμα από την τηλεόραση ως παρουσιαστές.

Παναγιώτης Θεόφιλος

Δώρος Παναγίδης

Ανδρέας Ανδρεάνος

Κυριακή Τσανικίδη

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί

Αλέξανδρος Νατσάκος

Μαρίνα Βεάζογλου

Power of Love

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα