Πάνος Ζάρλας: Τραγούδι στη μνήμη του έγραψε ο Tus

Πάνος Ζάρλας: Τραγούδι στη μνήμη του έγραψε ο Tus

"Αφιερωμένο σε έναν άνθρωπο που χάθηκε τόσο νωρίς" έγραψε σε ανάρτησή του ο γνωστός ράπερ ευχαριστώντας την οικογένεια του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα που έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Τραγούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Λ.Συγγρού όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα ,έγραψε ο γνωστός ράπερ Tus, με τη συμμετοχή του Πάνου Ψάλτη. Υπενθιμίζεται, ότι ο Πάνος Ζάρλας είχε γίνει γνωστός από το τηλεοπτικό σόου Power of Love όπου είχε αναδειχτεί νικητής στον πρώτο του κύκλο, ενώ τα media είχε απασχολήσει έντονα η σχέση του με τη Στέλλα Μιζεράκη.

“Ένα κομμάτι , αφιερωμένο σε έναν άνθρωπο που χάθηκε τόσο νωρίς ,ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια του, για το ήθος τους και την εμπιστοσύνη τους σε εμάς , και στο να μιλήσουμε εμείς για ένα τόσο λεπτό θέμα” έγραψε σε ανάρτησή του ο Tus.

“Ο μάνατζερ του TUS μίλησε με την μητέρα του Πάνου και πήραμε την άδεια για το τραγούδι” ανέφερε από την πλευρά του ο Πάνος Ψάλτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα