Παρά Πέντε: Ντάλια και Αλέξης ξανά μαζί – Η φωτογραφία και οι ατάκες από τη σειρά

Παρά Πέντε: Ντάλια και Αλέξης ξανά μαζί – Η φωτογραφία και οι ατάκες από τη σειρά

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Μιχάλης Μαρίνος, πέρα από πρώην συμπρωταγωνιστές στην επιτυχημένη σειρά "Στο Παρά Πέντε" είναι και καλοί φίλοι. Η φωτογραφία τους στο Instagram τόσα χρόνια μετά, προκάλεσε τον ενθουσιασμό των θαυμαστών.

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Μιχάλης Μαρίνος, που το κοινό τους αγάπησε ως αχτύπητο δίδυμο και ζευγάρι στην τηλεοπτική επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη “Στο Παρά Πέντε”, διατηρούν τη φιλία τους πολλά χρόνια τώρα και είναι ιδιαίτερα αγαπημένοι.

Στη σειρά, που προβλήθηκε το 2005 – 2007 χρόνια πριν, η Καρύδη υποδυόταν την ζάμπλουτη Ντάλια Χατζηαλεξάνδρου και ο Μαρίνος τον οικονομικό διαχειριστή της, τον Αλέξη Στεργίου, ωστόσο, όλοι τον θυμόμαστε ως… το “μικρό μου πόνυ”!

Οι δύο φίλοι και πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς, έβγαλαν σέλφι σε μία από τις συναντήσεις τους και η Σμαράγδα Καρύδη την ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους ακόλουθούς της.

Η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes, ενώ κάτω από αυτήν γράφτηκαν αμέτρητα σχόλια με ατάκες του “Παρά Πέντε” μεταξύ της Ντάλιας και του Αλέξη, αναβιώνοντας τις αστείες στιγμές της σειράς και τους μοναδικούς διαλόγους που είχε.

Μερικές από τις ατάκες στα σχόλια:

-Αλέξης: Γύρισε το πόδι σας…
Ντάλια: Γιατί που είχε πάει;

Τι κανεις μικρό μου πονυ;
-Τρώω σανό!

-Αλέξη μου, θέλω να σε ρωτήσω… η δουλειά στη Μαλαισία πάει καλά;

Δείτε τη φωτογραφία:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα