Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνιση και η φωτογραφία με την κόρη του

Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια εμφάνιση και η φωτογραφία με την κόρη του
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ EUROKINISSI

Μετά από πολύ καιρό που έχουμε να τον δούμε, μιας και ο τραγουδιστής αποσύρθηκε από τις πίστες, εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία με την κόρη του, Γιάννα Τερζή. Δείτε το τρυφερό καρέ τους.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί από τη νύχτα και από τις πίστες εδώ και καιρό, ενώ διαμένει, πλέον, στο κτήμα του έξω από τη Θεσσαλονίκη, βιώνοντας μια διαφορετική και πολύ πιο ήρεμη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες, καθώς δεν τραγουδά σε κάποιο μαγαζί, δεν φωτογραφίζεται και δεν απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, ούτε και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πρόσφατα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, ενώ κάποια άλλα για επιστροφή του στις πίστες, ωστόσο, ο Πασχάλης Τερζής διέψευσε και τις πρώτες φήμες και τις δεύτερες.

Μετά, λοιπόν, από πολύ καιρό που έχουμε να τον δούμε, ο τραγουδιστής εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία με την κόρη του, Γιάννα Τερζή, και δείχνει πολύ ήρεμος και ευτυχισμένος.

Πέρασαν μαζί τις μέρες του Πάσχα και η Γιάννα Τερζή τράβηξε την παρακάτω τρυφερή φωτογραφία, την ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

Ήταν το πρώτο μου Πάσχα χωρίς κρέας, αλλά τον ψήστη τον καλό το λερωμένο θα τον τιμήσω!”

Δείτε το τρυφερό καρέ τους παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα