Πατουλίδου: Με την Φωτεινή Βελεσιώτου παίζαμε μαζί μπάσκετ

Πατουλίδου: Με την Φωτεινή Βελεσιώτου παίζαμε μαζί μπάσκετ
Η Βούλα Πατουλίδου glomex

Ειδική μνεία στην "τρομακτική" πάσα της Φωτεινής Βελεσιώτου, όταν έπαιζαν μαζί μπάσκετ, έκανε η Β. Πατουλίδου, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή της ζωής της γνωστής τραγουδίστριας.

Αποκαλύψεις για την Φωτεινή Βελεσιώτου έκανε η Βούλα Πατουλίδου, καθώς γνωστοποίησε ότι έπαιζαν μαζί μπάσκετ, κάνοντας ειδική μνεία στην δυνατή πάσα της.

Καλεσμένη της εκπομπής Στούντιο 4 του ΕΡΤ, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης είπε: “Έτσι αντάμωσα με την Φωτεινή Βελεσιώτου… Όχι τένις, όχι μπάσκετ, όχι στον δρόμο, παντού ήμασταν… Μέχρι και σε αγώνες ενόργανης γυμναστικής πήρα μέρος! Μέχρι και αυτό έκανα. Τα κάναμε όλα τότε”.

“Δεν υπήρχε μία μόνο διαδρομή να σου λέει, μπες σε αυτό το λούκι. Κάποια στιγμή όταν γνώρισα τον Δημήτρη, παίζαμε μπάσκετ τότε με την Φωτεινή Βελεσιώτου”.

“Καλά, δεν μπορείς να φανταστείς… Πιάσε εσύ πάσα της Φωτεινής… δεν υπάρχει! Θα σου σπάσουν τα δάχτυλα! Πετούσε την μπάλα από τη μιαν άκρη του γηπέδου στην άλλη! Έβλεπα την μπάλα να έρχεται και τρόμαζα, αναρωτιόμουν αν θα μου μείνουν τα δάχτυλα ή δεν θα μου μείνουν. Γνωριζόμαστε από το 1978 – 1979 και είναι σπουδαίες όλες οι διαδρομές της ζωής της” τόνισε η κ. Πατουλίδου.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα