Πέγκυ Τρικαλιώτη: Είναι θαύμα ότι υπάρχει το παιδί μου

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Είναι θαύμα ότι υπάρχει το παιδί μου
Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή φλΕΡΤ Glomex PrintScreen

Η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε για τον ερχομό της κόρης της στη ζωή της, αποκαλύπτοντας πως οι γιατροί ήταν βέβαιοι ότι δε θα αποκτούσε ποτέ παιδί, κάνοντας λόγο για "θάυμα".

Η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκμπομπή φλΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της, Φραντζέσκα, για το πόσο καλύτερα είναι που απέκτησε παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία, αλλά και για τον ρόλο της ως μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στην Νάντια Κοντογεώργη ότι ο ερχομός του παιδιού της ήταν ένα “θαύμα”, όπως είπε χαρακτηριστικά, καθώς οι γιατροί ήταν βέβαιαοι ότι δε θα καταφέρει ποτέ να γίνει μητέρα. 

“Σκίζανε τα ιμάτιά τους όταν έμεινα έγκυος. Μόνο ένας άνθρωπος μου είχε πει μπορώ να μείνω έγκυος.. Ένας ενδοκρινολόγος. Είναι θαύμα ότι υπάρχει η Φραντζέσκα. Είναι θαύμα. Όταν οι γιατροί μου είπαν ότι δε θα γίνω ποτέ μάνα, το αποδέχτηκα, έπεσα όμως πολύ ψυχολογικά.. Είπα ‘τι μου λέτε; Για αυτό που γεννήθηκα και το θέλω τόσο πολύ, θα μου πείτε ότι δε γίνεται να το κάνω;’ Και τελικά ήρθε. Χωρίς εξωσωματική, απλά ήρθε..”, είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Ενώ για το ρόλο της ως μητέρα, η ηθοποιός τόνισε: “Είναι τεράστια η αγάπη που μπορείς να φέρεις μέσα σου.. Όταν γεννάς ένα παιδί, είναι ένα τόσο πρωτόγνωρο συναίσθημα. Είναι σαν να ζεις σε ένα σπίτι, να ζεις στον κάτω όροφο και να μην ξέρεις πώς είναι ο πάνω όροφος. Και όταν τον βλέπεις τότε λες ‘πώς ζούσα τόσα χρόνια;’ Σε μαθαίνει πολλά ένα παιδί”.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα