Πέμη Ζούνη: Με τον Χριστόφορο ξεκίνησα από “μαμά του” και καταλήξαμε “ερωτικό ζευγάρι”

Πέμη Ζούνη: Με τον Χριστόφορο ξεκίνησα από “μαμά του” και καταλήξαμε “ερωτικό ζευγάρι”
Πέμυ Ζούνη glomex

Για τον έρωτα στη ζωή της, τα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά και τον λόγο που δεν συνεργάστηκε ξανά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μίλησε η Πέμυ Ζούνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Αναμφίβολα το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Πέμυ Ζούνη, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Ιωάννα Παππά στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, “Κλείσε τα Μάτια” έχει αφήσει ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση και το όνομα της ηθοποιού έχει ταυτιστεί με αυτό του σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Η Πέμυ Ζούνη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/06) στο πλατό του The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν επικοινώνησε μαζί της για τη νέα του σειρά με τίτλο “Maestro” και εξήγησε το γιατί.

“Όχι δεν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος για τη νέα του σειρά, τι άλλο να παίξουμε; Δεν υπάρχει ρόλος πια να κάνουμε. Κάναμε το πικ. Ξεκίνησα από μαμά του σε προηγούμενο σίριαλ, κάναμε αυτό το υπέροχο ερωτικό ζευγάρι, εντάξει, τι άλλο να κάνουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Οι παραγωγές του είναι ακριβές, το ζητάει και καλά κάνει. Δεν μπορούν να γίνουν όλες οι παραγωγές στην Ελλάδα όπως οι δικές του, γι’ αυτό είναι τυχερός όποιος περάσει από αυτές τις συνθήκες”.

Η ίδια με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σειρά που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο Open, με τίτλο “Έρωτας Φυγάς” μίλησε για τη θέση του έρωτα στη ζωή της και παραδέχθηκε πως έχει ερωτευεί πολύ στη ζωή της και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης.

“Ο έρωτας είναι μια φυγή γενικώς. Ερωτεύτηκα πολύ. Από τα μεγαλύτερα μαθήματα. Νομίζω ήταν μία πηγή έμπνευσης και θεωρώ ότι για πολλά χρόνια όταν είσαι νέος, καλά κάνει και είναι. Γιατί πραγματικά τα λίγα που ξέρεις για τον εαυτό σου τα ξεχνάς, τα όρια που νομίζεις ότι έχεις τα ξεχνάς και αυτό είναι το βασικό. Να ξεκουνηθείς από την ασφάλειά σου”, ανέφερε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα