Πετρούνιας: "Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου"

Ο Λευτέρης Πετρούνιας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας GLOMEX

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για τη δήλωσή του για το ελληνικό #metoo, για τις αντιδράσεις και τα όσα ακολούθησαν.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας βρέθηκε την Παρασκευή (31/12) στο πρωινό του ANT1 και μίλησε για τους Αγώνες στο Τόκιο, τη γυναίκα του Βασιλική Μιλλούση και τα δύο τους παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει μια δήλωσή του για το ελληνικό #metoo.

Όπως γράφει το SPORT24, αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για το Τόκιο και το μετάλλιο που πήρε, αλλά και για το γεγονός ότι δεν ήταν το χρυσό:

"Εγώ πήγα στο Τόκιο πολύ αργά, τέσσερις μέρες πριν τον προκριματικό, στη Βραζιλία είχαμε πάει δέκα μέρες νωρίτερα για να φανταστείτε. Επίσης οι κρίκοι και τα στρώματα είναι διαφορετικά, δεν είναι όλα τα ίδια. Συν ότι λόγω των προκριματικών εγώ είχα δώσει πολλούς αγώνες παραπάνω. Πάνω στους κρίκους, έκανε ένα λάθος, με πήρε λίγο πίσω και έφυγα νωρίτερα, αυτά είναι τεχνικά θέματα και στην προσγείωση έφυγα λίγο μπροστά. Κατάλαβα και εγώ τότε πως δεν θα έπαιρνα το χρυσό και φυσικά στεναχωρήθηκα".

Ενώ για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και για το πότε θα σταματήσει τον πρωταθλητισμό: "Ναι σίγουρα μπορώ να πάρω μετάλλιο στο Παρίσι. Δεν ξέρω αν εκεί θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω, δεν θέλω να φτάσω σαράντα χρονών αλλά δεν ξέρω. Θα σταματήσω όταν αρχίσω να χάνω καθώς έχω συνηθίσει να κερδίζω και το ίδιο αισθάνεται και η ομάδα μου".

Ενώ για τη δήλωσή του για το ελληνικό #metoo, αλλά και για τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, ο ίδιος δήλωσε:

"Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος, όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου. Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω, δε θα μου πήγαινε το χέρι".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λευτέρης Πετρούνιας, Ολυμπιακοί Αγώνες, Metoo
SHARE:

24Media Network