Μιλλούση για Πετρούνια: Λάθος η διατύπωσή του – Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο

Μιλλούση για Πετρούνια: Λάθος η διατύπωσή του – Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο
Βασιλική Μιλλούση glomex

Θέση για τις αντιδράσεις μετά τη δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #metoo πήρε η Βασιλική Μιλλούση. "Δεν βγαίνω να τον δικαιολογήσω, απλά δεν είναι αυτό ο Λευτέρης".

Για λάθος στη διατύπωση έκανε λόγο η Βασιλική Μιλλούση αναφορικά με τις ατυχείς δηλώσεις του συζύγου της και ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #metoo στον αθλητικό χώρο, οι οποίες προκάλεσαν σάλο τις τελευταίες ώρες, τονίζοντας πως αυτό που συνέβη χθες είναι ό,τι χειρότερο έχει ζήσει, μετά τους χαμούς των γονιών της.

Μιλώντας στο “Happy Day” και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Παρασκευής (22/10) μέσω skype, η γνωστή αθλήτρια ανέφερε πως η συγκεκριμένη δήλωση είναι κάτι που δεν αντιπροσωπεύει τον Λευτέρη Πετρούνια και παραδέχθηκε πως έκανε μια εντελώς λάθος διατύπωση. “Είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο κίνημα #metoo και τη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας, και ο Λευτέρης απάντησε εντελώς λάθος, γιατί άλλα σκεφτόταν από πίσω και άλλα ήθελε να πει”, δήλωσε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

“Ξεκάθαρα δεν στηρίζει αυτό που είπε, γιατί έχει βγει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό αντιπροσωπεύει και αυτό που είναι σαν άνθρωπος”, τόνισε στη συνέχεια, ενώ όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια τι ήταν αυτό που ήθελε να πει ακριβώς, εκείνη απάντησε: “Κατ’ αρχήν ο Λευτέρης όταν του έγινε αυτή η ερώτηση, αυτό που ήθελε να διαφυλάξει και δεν ήθελε να το πει ξεκάθαρα, επειδή είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που καίει την κοινωνία μας αυτή τη στιγμή και πρέπει να το καταρρίψουμε όλοι, όπως έχει κάνει πολύ σωστά η Σοφία, είναι απλά επειδή έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση, να μη γίνει κατάχρηση αυτού. Απλά το εξέφρασε εντελώς λάθος όλο αυτό. Ξεκάθαρα ήταν λάθος η διατύπωση του Λευτέρη. Ο Λευτέρης είναι τρομερά ρομαντικός και αγαπάει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ενόργανη γυμναστική».

Και συνέχισε: “Είναι τρομερό αυτό που γίνεται, γιατί είναι εντελώς άδικο. Δικαιολογώ απόλυτα τον κόσμο. Με αυτό που βγήκε από τη συνέντευξη φαίνεται ακριβώς αυτό, με αυτό που δεν είναι όμως. Και δεν έχει άδικο ο κόσμος. Αλλά τι θα ήθελε να βγάλει; Ότι ‘στηρίζω την κακοποίηση και τους βιασμούς’; Πώς θα το έκανε αυτό ένας τέτοιος άνθρωπος που στις πράξεις του δεν το έχει δείξει αυτό”, ξεκαθαρίζοντας και πάλι πως κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Λευτέρης Πετρούνιας ουδέποτε προσπάθησε να αμφισβητήσει υπαρκτά γεγονότα. “Αυτό που ήθελε ήταν να προστατεύσει το περιβάλλον του αυτή τη στιγμή. Αυτό εννοούσε. Δεν βγαίνω να τον δικαιολογήσω, αλλά βγαίνω να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είναι ο Λευτέρης και όχι αυτό που έχει βγει προς τα έξω […] Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, νομίζω έχω περάσει από τις πιο δύσκολες ημέρες της ζωής μου μετά τους χαμούς των γονέων μας“.

Μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας η Βασιλική Μιλλούση ανέφερε πως “όταν είδε τι άρχισε να εξελίσσεται και τι ακουγόταν, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε, δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Αυτή τη στιγμή θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του […] Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα