Ποια είναι η νέα 28χρονη σύντροφος του 81χρονου Al Pacino

Ο Al Pacino σε κοινή παρέα με τη Noor Alfallah
Ο Al Pacino σε κοινή παρέα με τη Noor Alfallah INSTAGRAM / JASON MOMOA

Η Noor Alfallah είναι η 28χρονη νέα σύντροφος του Al Pacino, η οποία φαίνεται να προτιμάει να βγαίνει με μεγαλύτερους άνδρες, καθώς στο παρελθόν είχε σχέση με τον Mick Jagger αλλά και τον Nicholas Berggruen.

Ο Al Pacino εμφανίστηκε σε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στην δημοσιότητα με μια αρκετά νεώτερη γυναίκα, με μακριά, μαύρα μαλλιά. Πρόκειται για την νέα σύντροφο 28χρονη σύντροφο του 81χρονου ηθοποιού, σύμφωνα με τα Αμερικανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η PageSix, η Noor Alfallah, προέρχεται από πλούσια οικογένεια με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Κουβέιτ. Η ίδια, μάλιστα, φαίνεται να έχει προϊστορία στις σχέσεις με μεγαλύτερους άνδρες, αφού στο παρελθόν είχε σχέση με τον 78χρονο Mick Jagger και τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen.

ADVERTISING

Ακόμη, υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα του Αμερικανικού τύπου που την συνέδεαν και με τον 91χρονο Clint Eastwood, καθώς υπήρχαν πολλές φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν μαζί, ωστόσο η ίδια επέμενε ότι πρόκειται για οικογενειακό φίλο.

Η Noor Alfallah είναι η πρώτη σύντροφος του Al Pacino μετά το χωρισμό του, το 2020, από την γνωστή ηθοποιό Meital Dohan, η οποία, σήμερα 42 ετών. Η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της μετά τον χωρισμό:

"Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο μεγάλο άντρα, ακόμα και αν μιλάμε για τον Al Pacino. Πρόσφατα τσακωθήκαμε και τον άφησα, φυσικά όμως τον αγαπώ και τον εκτιμώ και χαίρομαι που ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε και που αποτελώ κομμάτι της κληρονομιάς του".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: κινηματογράφος, Instagram

24Media Network