Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζει η Λία Τσουζντάν - "Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο χωρίς ρεύμα και νερό"

Λία Τσουζντάν
Λία Τσουζντάν INSTAGRAM / @LIIACHUZHDAN

Ώρες αγωνίας για τη Λία Τσουζντάν από το GNTM 3 που κατάγεται από την Ουκρανία. Οι γονείς της βρίσκονται στο Χάρκοβο που δέχεται επίθεση από τη Ρωσία.

Δύσκολες ώρες περνά η Λία Τσουζντάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 3, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία και αγωνιά για την τύχη της οικογένειάς της που βρίσκεται εκεί.

Το νεαρό μοντέλο που κατάγεται από το Χάρκοβο, περιοχή την οποία σφυροκοπά ο ρωσικός στρατός, μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Mega για την κατάσταση που επικρατεί και για τους συγγενείς της.

"Τα κτίρια που βομβαρδίζονται και καίγονται, τα ξέρω, απέναντι καθόμασταν μετά το σχολείο. Οι γονείς μου είναι στο υπόγειο της πολυκατοικίας χωρίς ρεύμα και νερό. Όχι σε καταφύγιο. Η γιαγιά μου είναι μόνη της σε άλλο σπίτι. Είμαι με το κινητό όλη την ώρα, και απαντούν μόνο όποτε μπορούν. Το σήμα της εταιρεία της κινητής τηλεφωνίας που έχουν δεν λειτουργεί. Τους έχει πιάσει πανικός δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ένας καλός μου φίλος μετέφερε μία κοπέλα με το ταξί, και είναι στο νοσοκομείο γιατί έπειτα από μία έκρηξη είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο λόγω του ωστικού κύματος. Παιδιά της ηλικίας μου, συμμαθητές μου, αυτή τη στιγμή έχουν όπλα στα χέρια τους και πολεμούν", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις της Λίας Τσουζντάν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόλεμος στην Ουκρανία, Ουκρανία, Ρωσία, GNTM
SHARE:

24Media Network