Τρύφωνας Σαμαράς: Με είχαν πάει για την πρώτη μου φορά σε οίκο ανοχής

Τρύφωνας Σαμαράς: Με είχαν πάει για την πρώτη μου φορά σε οίκο ανοχής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο Πρωινό για την παράσταση του πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο, με τίτλο "Γόβα Παρθένα", και μοιράστηκε τον ενθουσιασμό και τη χαρά του, ενώ αναφέρθηκε σε μια ιδιότυπη ερωτική ιστορία του.

Ο γνωστός και αγαπητός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Γόβα Παρθένα” και δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό.

Αυτή την περίοδο κάνουν περιοδεία με το θεατρικό και μίλησε για την εμπειρία του στο Πρωινό, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του και το πόσο χαίρεται που λαμβάνει μέρος στην παράσταση.

Ο Τάκης Βαμβακίδης, ένας από τους συντελεστές της “Γόβα Παρθένα” είπε πως το σενάριο τους οδήγησε στο να ζητήσουν την αγάπη και το ταλέντο του Τρύφωνα Σαμαρά, με τον ίδιο να απαντά: “Αγαπώ κι εγώ το θέατρο και το κάνω επειδή πραγματικά μου αρέσει”.

Στην παράσταση έχει έναν παιχνιδιάρικο ρόλο, που του ταιριάζει πολύ, όπως είπε ο ίδιος, αν και δεν έχει κάνει ποτέ το επάγγελμα του ρόλου του.

“Κάνω τον Μισέλ, που είναι διευθυντής ενός οίκου ανοχής”, ενώ σχολίασε με χιούμορ το γεγονός πως η πρώτη του ερωτική εμπειρία σαν πιτσιρίκι ήταν σε οίκο ανοχής και πως μάλλον η μητέρα του είχε βάλει έναν φίλο του να τον πάει εκεί. “Είχε ψιλοτρομάξει, δεν είχα αποτελέσματα, αλλά ήταν εμπειρία που δεν την ξεχνάω”, είπε γελώντας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα