Rafael Kas: Ο Έλληνας Tik Toker με τους 791.000 followers

Rafael Kas: Ο Έλληνας Tik Toker με τους 791.000 followers
Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης Instagram / @Rafaelkas_

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης είναι ο μοναδικός Έλληνας που πληρώνεται από το Tik Tok για να δημιουργεί βίντεο. Τι δηλώνει για το επάγγελμα του Tik Toker.

Ένα νέο επάγγελμα μοιάζει να δημιουργείται από την τεράστια άνοδο του Tik Tok, που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος ανάμεσα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, που κατάγεται από την Κρήτη, είναι ένας από τους χρήστες που βιοπορίζεται από το Tik Tok, έχοντας αυτή τη στιγμή 791.000 followers και κερδίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά κάθε μήνα.

Μιλώντας στην εκπομπή “Love it” και την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Rafael Kas – όπως είναι το ψευδώνυμό του – δήλωσε πως είναι ο μοναδικός Έλληνας που πληρώνεται από το Tik Tok για να δημιουργεί βίντεο στην πλατφόρμα, ενώ αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η επαγγελματική του ενασχόληση με την πλατφόρμα.

Το ξεκίνησα πριν 2 χρόνια στην Ελλάδα και έπειτα στην Αγγλία, όπου μετακόμισα. Η καθημερινότητά μου είναι πολύ συγκεκριμένη. Ξυπνάω, σκρολάρω στο Tik Tok να δω τι υπάρχει, τι είναι στα trends, τι πρέπει να κάνω και τι όχι. Επιλέγω τι θα φορέσω, φτιάχνω τα φώτα μου και στήνω το βίντεό μου. Έχω φτιάξει ένα μικρό στούντιο στο σπίτι, γιατί πρέπει να φτιάξεις την ποιότητα των βίντεό σου όσο περνάει ο καιρός”, ανέφερε ο νεαρός Tik Toker.

“Το τι χρήματα αποφέρει είναι πολύ σχετικό, γιατί έχει να κάνει με το πόσο θα εργαστείς σε αυτό. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να πληρωθείς από το Tik Tok”, πρόσθεσε, ενώ ανέφερε πως χρειάζεται αρκετό χρόνο η ενασχόληση με την πλατφόρμα, ώστε να καταφέρεις να βγάζεις χρήματα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα