Ρασέλ: “Έχω δεχτεί bullying για το χρώμα μου, με οδήγησε σε κατάθλιψη”

Ρασέλ: “Έχω δεχτεί bullying για το χρώμα μου, με οδήγησε σε κατάθλιψη”
Θεοδώρα Ρασέλ Glomex

Η πρώην παίκτρια του GNTM 3, Θεοδώρα Ρασέλ, μίλησε για το bullying που βίωσε όταν ήταν παιδί στο σχολείο, ενώ σχολίασε την κόντρα της με την Μέγκι Ντρίο.

Στην εκπομπή “Open Weekend” βρέθηκε καλεσμένη η πρώην παίκτρια του GNTM 3 Θεοδώρα Ρασέλ, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της από το bullying που βίωσε λόγω του χρώματός της όταν ήταν παιδί.

“Πρέπει να μιλάμε. Πολλές φορές ακούω τελευταία “φτάνει, έχει γίνει μόδα”. Δεν είναι έτσι, απλώς όντως ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Και όταν κάνει την αρχή κάποιος, τότε μιλάνε και οι άλλοι. Εγώ που είμαι και φαίνομαι πολύ δυναμική, όταν ήμουν μικρή στο σχολείο δέχτηκα πολύ έντονα το κομμάτι του bullying. Πέρασα μέχρι και κατάθλιψη, πήγαινα σε ψυχολόγο στο Γυμνάσιο. Είναι πολύ άσχημο να περνάς και να ακούς από άλλους “η μαύρη” ή “η χοντρή”. Είναι πολύ άσχημο. Το είχα πει στους γονείς μου τότε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρασέλ.

Επίσης, η Θεοδώρα Ρασέλ μίλησε και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και στην, επίσης πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, μετά από δηλώσεις της πρώτης ότι “δεν είναι μοντέλο”.

“Όσον αφορά τη δήλωσή της ότι δεν είμαι μοντέλο, μιλάνε οι δουλειές μου. Περίμενα ότι ειδικά μετά το GNTM, θα είχε λίγη ανθρωπιά μέσα της, αλλά έχει μόνο αρνητικούρα. Θα πρέπει να προσέχει τις δηλώσεις της, γιατί είναι άκυρες”, δήλωσε η Μέγκι Ντρίο, με την Ρασέλ να απαντά πως την θεωρεί μοντέλο για τα δεδομένα της Ελλάδας και για το Instagram, ενώ ανέφερε πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με αυτό το θέμα.

“Αν ο λόγος για να βγαίνω στην τηλεόραση και να δίνω συνεντεύξεις είναι για να μιλάω για την Μέγκι Ντρίο, τότε καλύτερα να μην ξαναβγώ”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα