Ray J σε Kim Kardashian: “Το sex tape ήταν ιδέα της μητέρας σου”

Ray J σε Kim Kardashian: “Το sex tape ήταν ιδέα της μητέρας σου”
Η Kim Kardashian Evan Agostini/Invision/AP

Ο Ray J κατηγόρησε ευθέως την Kris Jenner ότι ενορχήστρωσε τη διαρροή του sex tape του με την Kim Kardashian.

Ο Ray J κατηγόρησε την Kris Jenner ότι εκείνη σκέφτηκε πως θα ήταν καλή ιδέα να βγει στο “φως” το sex tape του καλλιτέχνη με την Kim Kardashian, θεωρώντας ότι έτσι θα εκτοξευόταν η φήμη τους.

Οι κατηγορίες προέκυψαν μετά από ένα πρόσφατο επεισόδιο του Late Late Show, όπου η 66χρονη Jenner απάντησε σε μια σειρά από άβολες ερωτήσεις, ενώ ήταν συνδεδεμένη με έναν “ορό” αλήθειας.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η ίδια αναφέρθηκε στη φήμη ότι βοήθησε να διαρρεύσει το sex tape της κόρης της, Kim με τον Ray J.

Η μάνατζερ επέμεινε ότι δεν είχε καμία σχέση με την κυκλοφορία του βίντεο και ο «ελεγκτής» του τεστ διαπίστωσε ότι έλεγε την αλήθεια.

Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, ο Ray J δημοσίευσε μια σειρά βίντεο στο Instagram στα οποία κατηγόρησε την Jenner και την Kardashian ότι προσπάθησαν να τον «θάψουν» και να τον κάνουν «να φαίνεται ψεύτης».

Ο Ray J αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έδωσε στη δημοσιότητα το sex tape και ισχυρίστηκε ότι η Jenner ήταν εκείνη που ενορχήστρωσε τη διαρροή.

«Δεν ξέρω τι στο διάολο νομίζεις ότι είναι αυτό, αλλά τα ‘χεις βάλει με το λάθος άτομο. Τέλος. Τα βάλατε με τον τον λάθος Μαύρο. Απλώς ήθελα να χειριστώ αυτή τη μαλ..ία νόμιμα, σωστά, και απλά θα σε αντιμετώπιζα στο δικαστήριο και θα έπαιρνα αυτό που μου αξίζει (…) από το να προσπαθείς να με δυσφημίσεις, να με κάνεις να φαίνομαι κακός, όταν εσύ ξέρεις τι συμβαίνει», λέει αρχικά στο βίντεο.

«Γαμ… είσαι απλά ρατσίστρια. Αυτό είναι λάθος για τον οποιονδήποτε. Νομίζεις ότι μπορείς να γαμ… ανθρώπους έτσι απλά και μετά να ξεφεύγεις για πάντα!!! Εκεί είναι που είσαι λάθος. Έκλεψες όλα τα λεφτά της μαμάς και της αδερφής μου – πάνω από 800 χιλιάδες και έπρεπε να τα δώσεις πίσω γιατί ο δικαστής στο επέβαλε ως ένοχη. Προσπάθησες να το θάψεις αυτό όπως έκανες και με μένα. Kim, ήταν ιδέα της μητέρας σου», είπε στη συνέχεια.

Λίγο αργότερα, ο Ray J δημοσίευσε ένα βίντεο 28 λεπτών στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι υπήρχαν δύο εκδοχές του επίμαχου sex tape.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα