Ρέμος: Τέτοιες συγκεντρώσεις μόνο επί Καραμανλή συνέβαιναν

Ρέμος: Τέτοιες συγκεντρώσεις μόνο επί Καραμανλή συνέβαιναν

Ποια η σχέση των συγκεντρώσεων του Εθνάρχη με τη συναυλία που έδωσε στις Σέρρες ο γνωστός αοιδός (vid)

Εμφάνιση στο πλαίσιο της SEREXPO 2016, πραγματοποίησε προ ημερών ο Αντώνης Ρέμο στις Σέρρες, με την πόλη να παίρνει "φωτιά".

Πλήθος κόσμου, κάτοικοι της πόλης και όχι μόνο, κατέκλυσαν τον υπαίθριο χώρο που θα δινόταν η συναυλία και όταν ο γνωστός αοιδός ανέβηκε στην σκηνή, έγινε χαμός. Χειροκροτήματα, εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και πολλά πυροτεχνήματα και εφέ, συνόδευσαν την είσοδο του.

Η ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος βρήκε αρκετές ομοιότητες με τις συγκεντρώσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

"Τύφλα να 'χει η Μύκονος. Σαν τις Σέρρες πουθενά. Αυτό που βλέπω απόψε εδώ μπροστά μου, όλο αυτό τον κόσμο που βλέπω, όλο αυτό το πάρτι που θα γίνει σε λίγο, όλη αυτή η γιορτή, είναι η πιο ωραία γιορτή του καλοκαιριού. Είστε καταπληκτικοί. Αυτά συνέβαιναν μόνο επί Καραμανλή, τέτοιες συγκεντρώσεις μόνο επί Καραμανλή συνέβαιναν. Μόνο ο Καραμανλής μπορούσε να κάνει τέτοιες συγκεντρώσεις...ο Εθνάρχης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρέμος.

SHARE:

24Media Network