Ρίκι Μάρτιν: Το τρυφερό φιλί με τον σύζυγό του και το βίντεο κλιπ τους

Ρίκι Μάρτιν: Το τρυφερό φιλί με τον σύζυγό του και το βίντεο κλιπ τους
Ρίκι Μάρτιν: Το τρυφερό φιλί με τον σύζυγό του Youtube

Ο Ρίκι Μάρτιν και ο σύζυγός του πρωταγωνιστούν με το φιλί τους στο νέο βίντεο κλιπ του ράπερ Residente, με τίτλο "Antes Que El Mundo Se Acabe".

Ο διάσημος τραγουδιστής Ρίκι Μάρτιν και ο Σύριος σύζυγός του Χουάν Γιόζεφ φιλιούνται τρυφερά και γίνονται μέρος του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του ράπερ Residente, με τίτλο “Antes Que El Mundo Se Acabe” (Πριν τελειώσει ο κόσμος).

Το βίντεο κλιπ του Residente διαρκεί 7 λεπτά και παρουσιάζει 113 ζευγάρια (διάσημα και μη) από 80 χώρες του κόσμου, τα οποία μοιράζονται παθιασμένα φιλιά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, στέλνοντας το μήνυμα “Αντί να επιστρέψουμε σε κάτι φυσιολογικό, ας κάνουμε μία νέα αρχή”.

Ο Ρίκι Μάρτιν ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόσπασμα από το δικό τους φιλί, ευχαριστώντας τον ράπερ και γράφοντας χαρακτηριστικά: “Εκπροσωπώντας το Πουέρτο Ρίκο και τη Συρία. Αδελφέ, σε ευχαριστώ που μας έκανες μέρος του μηνύματός σου! Tι όμορφοι στίχοι!”. 

Ανάμεσα στα ζευγάρια του βίντεο κλιπ, που προέρχονται από όλο τον κόσμο, τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα, είναι και ο Μπεν Άφλεκ με τη σύντροφό του Άνα ντε Άρμας, ο Λιονέλ Μέσι με τη σύζυγό του Αντονέλα, η Ζόε Σαλντάνα με τον σύζυγό της, αλλά και δύο ζευγάρια από την Ελλάδα.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα