Σάρα Εσκενάζι: Από το Survivor, υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Σάρα Εσκενάζι

Υποψήφια στις δημοτικές εκλογές κατεβαίνει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζι

Την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε η Σάρα Εσκενάζι μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και κόρη του γνωστού ηθοποιού Αλμπέρτο Εσκενάζι ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι με το συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο… Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου.

Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!!

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοτικές Εκλογές, Survivor
SHARE:

24Media Network