Σάρον Στόουν: Η ΧΧΧ έκδοση του “Βασικού Ενστίκτου” που δεν μπορεί να φρενάρει

Σάρον Στόουν: Η ΧΧΧ έκδοση του “Βασικού Ενστίκτου” που δεν μπορεί να φρενάρει

H Σάρον Στόουν αποκάλυψε πως σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει μια επετειακή εκδοχή του κλασικού ερωτικού θρίλερ, με ιδιαίτερα τολμηρό περιεχόμενο. Γιατί ανησυχεί για όσα θα δείχνει η ταινία.

Κατά την εμφάνιση της στο βραδινό τηλεοπτικό show της Τρέισι Γκρίμσο που προβάλλεται στην Αυστραλία, η Σάρον Στόουν είχε μια έκπληξη για το κοινό. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως το ‘Βασικό Ένστικτο’ αναμένεται να κυκλοφορήσει ξανά στους κινηματογράφους το 2022, με αφορμή τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η νέα εκδοχή της ταινίας θα είναι ακόμα πιο τολμηρή, με ερωτικές σκηνές που η ίδια θα προτιμούσε να μην υπήρχαν στο τελικό μοντάζ, όμως δεν μπορεί να κάνει κάτι για να “φρενάρει” την προβολή τους.

Πρόσφατα, στην αυτοβιογραφία της, η 63χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης Πολ Βερχόφεν επιχείρησε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά, ζητώντας της να αφαιρέσει το εσώρουχο της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, λέγοντας: “δεν μπορούμε να δούμε τίποτα, γιατί το εσώρουχο σου είναι λευκό και αντανακλά το φως της κάμερας, πρέπει να το βγάλεις”. Η ίδια είχε απαντήσει: “υπάρχουν πολλές απόψεις γι’ αυτό, αλλά το αιδοίο μου ανήκει, άρα οι απόψεις σας δεν έχουν σημασία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version