Σιντορέλα: Έγκυος για πρώτη φορά η νικήτρια του Next Top Model 2

Σιντορέλα: Έγκυος για πρώτη φορά η νικήτρια του Next Top Model 2
Η Σιντορέλα στο Next Top Model Youtube

Η Σιντορέλα είχε κερδίσει το Next Top Model 2 σε ηλικία μόλις 17 ετών. Δέκα χρόνια μετά, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Μπορεί το GNTM να σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στο Star, ωστόσο, η αρχή με τα ριάλιτι μοντέλων είχε γίνει με το Next Top Model, που προβλήθηκε για δύο σεζόν στον ΑΝΤ1 από το 2009 έως το 2011.

Από τότε πέρασαν σχεδόν 10 χρόνια, αλλά όσοι το παρακολουθούσαν σίγουρα θυμούνται τις νικήτριες των πρώτων παιχνιδιών, που ήταν η Σεράινα Καζαμία στο πρώτο και η Σιντορέλα Τόλη στο δεύτερο.

Η Σιντορέλα ήταν μόλις 17 ετών όταν είχε συμμετάσχει στο Next Top Model, αλλά με την ομορφιά της, το καλλίγραμμο σώμα της και τη λάμψη της, κατάφερε να βγει νικήτρια και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο το 2011.

Η νεαρή καλλονή συνέχισε να ασχολείται με το modelling και έκανε τη δική της καριέρα στον χώρο, με διάφορες δουλειές και σημαντικές συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Μάλιστα, η 27χρονη σήμερα Σιντορέλα διανύει αυτή την περίοδο μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, καθώς ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Αν και το μοντέλο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, μοιράστηκε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα