Σμαράγδα Καρύδη: Επιστρέφει με το παιχνίδι “Ένα εκατομμύριο γεν” – Πώς θα παίζεται

Σμαράγδα Καρύδη: Επιστρέφει με το παιχνίδι “Ένα εκατομμύριο γεν” – Πώς θα παίζεται
Σμαράγδα Καρύδη GLOMEX

Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA με τίτλο "Ένα εκατομμύριο γεν", την συγκίνησή της για το κανάλι και τη δύσκολη χρονιά στο θέατρο λόγω κορονοϊού.

Στο MEGA, αλλά και στα τηλεπαιχνίδια επιστρέφει η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία φέτος θα παρουσιάζει το “Ένα εκατομμύριο γεν”.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” της Δανάης Μπάρκα και μίλησε τόσο για το κανάλι, στο οποίο είχε κάνει μεγάλες επιτυχίες όπως το “Παρά Πέντε”, η “Εθνική Ελλάδος” και το “Celebrity Game Night”, όσο και για το νέο παιχνίδι που αναμένουμε στους δέκτες μας, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη χρονιά στο θέατρο λόγω κορονοϊού.

“Το τηλεπαιχνίδι βγαίνει στις 12 Οκτωβρίου. Θα έχουμε 10 παίκτες τη βδομάδα, που θα έχουν την ευκαιρία τους από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή να κερδίσουν. Έχει εκπλήξεις στις ερωτήσεις και παίζεται αντίστροφα. Πρώτα είναι οι απαντήσεις και μετά οι ερωτήσεις. Μ’ άρεσε το concept, το βρήκα διασκεδαστικό και μ’ άρεσε που η πρόταση ερχόταν από το MEGA. Χάρηκα πολύ που άνοιξε ξανά και που στήνεται από την αρχή, με τους όρους που είχε και τότε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το “Ένα εκατομμύριο γεν” έχει ως εξής:

Το ένα εκατομμύριο ΥΕΝ είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παικτες.

Γιατί στο 1.000.000 ¥ οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία… Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία.

Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο 1.000.000 ¥ τα λάθη πληρώνονται!

Ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου ο νικητής προκύπτει με τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ανά πάσα στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σούσι!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα