Σοφία Βόσσου: “Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ, μέχρι ξύλο”

Σοφία Βόσσου: “Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ, μέχρι ξύλο”
Η Σοφία Βόσσου papadakispress

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για την καριέρα της, για τον εκφοβισμό που βίωσε στα σχολικά χρόνια, αλλά και για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Πέμπτης (25/11), όπου μίλησε για την καριέρα της, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσε στα σχολικά χρόνια, αλλά και για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

“Μόλις τελείωσα το λύκειο, πήγα τη μαμά μου στο μαγαζί που τραγουδούσα και λιποθύμησε. Της λέω δεν θα ασχοληθώ με τη Νομική”, ανέφερε για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Ενώ για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η ίδια δήλωσε: “Δεν κλυδωνίστηκε η σχέση μας με τον Ανδρέα από τότε που βγήκε στην τηλεόραση. Είχε κάνει τον κύκλο της. Ήταν πολλά τα χρόνια κάποια στιγμή έπρεπε να κάνουμε τα δικά μας πράγματα. Σταμάτησε η ερωτική μας σχέση αλλά όχι η αγάπη μας”.

Τέλος, η Σοφία Βόσσου μίλησε για το μπούλινγκ που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια στο σχολείο, λόγω των κιλών της. “Στο σχολείο είχα φάει τόσο μπούλινγκ, μέχρι ξύλο. Η μάνα μου μού έλεγε ‘να τα αγαπάς τα παιδάκια, κι αν σε δέρνουν, εσύ χάιδευέ τα’.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η τραγουδίστρια:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα