Σπύρος Μπιμπίλας: “Δεν αφορά τον κόσμο τι κάνουμε στο κρεβάτι μας”

Σπύρος Μπιμπίλας: “Δεν αφορά τον κόσμο τι κάνουμε στο κρεβάτι μας”
Ο Σπύρος Μπιμπίλας ant1

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή του, αλλά και για το αν θέλησε ποτέ να αποκτήσει παιδιά.

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (24/11) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για το ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή του, αλλά και για το αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε πως έχει περάσει μια “ωραία ζωή” και πως έχει κάνει τέσσερις μεγάλες σχέσεις, ενώ υποστήριξε πως “δεν έχει αναλύσει” την προσωπική του ζωή, καθώς -όπως είπε ο ίδιος- “ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά των ηθοποιών” και όχι “το τι κάνουν στο κρεβάτι τους”.

“Ό έρωτας έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω αναλύσει ποτέ, γιατί δεν χρειάζεται. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά μας, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά; Έχω περάσει μια πολύ ωραία ζωή, διότι δεν είμαι του άρπα κόλλα, είμαι των μεγάλων σχέσεων, και οι τέσσερις μεγάλες σχέσεις που έχω ζήσει στη ζωή μου είναι άνθρωποι της οικογένειας μου”, είπε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, δεν με απασχόλησε ποτέ, δεν με ενδιέφερε να αφήσω τη συνέχεια μου, θα αφήσω την καλή μου αύρα και όλο αυτό το έργο που κάνω για τους άλλους. Νομίζω είναι πιο σπουδαίο από το να κάνω παιδί. Έχω κάνει οικογένεια όλους τους ηθοποιούς και τους έρωτες της ζωής μου”, συνέχισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα