Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου

Σταμάτης Γαρδέλης: Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου
Ο Σταμάτης Γαρδέλης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 glomex

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται εκτός "Φάρμας" και το πρωί της Πέμπτης μίλησε για όλους και για όλα στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1. Οι λόγοι που αποχώρησε, το bullying από τους "Ράδιο Αρβύλα" και η άποψη για τα φιλήδονα ντους.

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα” του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης και συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο ταξίδι του στο reality δράσης του ΑΝΤ1 και θέλησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα τόσο εντός αγροκτήματος όσο και αυτά που δημιουργήθηκαν στις άλλες εκπομπές, απαντώντας μεταξύ άλλων στους “Ράδιο Αρβύλα”.

“Βγήκα από τη ‘Φάρμα’, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η ‘Φάρμα’ δεν είναι τα 18 άτομα μέσα σε 2,5 στρέμματα, είναι ένα ταξίδι διαμετρικών αποστάσεων με μια ονειρική μέθη του απροσδιόριστου. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη ‘Φάρμα'”, δήλωσε αρχικά και εξήγησε το πώς βρέθηκε τελικά εκτός παιχνιδιού, αφού απουσίαζε για ώρες από το αγρόκτημα.

“Το τελευταίο μου πλάνο ήταν ότι επειδή η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω τη ‘Φάρμα’ όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ! Έχω βάλει θεμέλια στη Φάρμα”, σχολίασε, ενώ στη συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει την εικόνα που σχηματίστηκε για εκείνον μέσα από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και από το μοντάζ.

“Η αρχή μου είναι ότι οι άνθρωποι ξεχωρίζουν από τις λέξεις που χρησιμοποιούν. Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, τους λατρεύω όλους. Το bullying όμως που μου έκαναν οι ‘Ράδιο Αρβύλα’… δεν μπορώ να πω ότι με θύμωσε, περισσότερο με στεναχώρησε […] Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο“, ανέφερε μεταξύ άλλων με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να παρακολουθούν ορισμένες φορές μάλλον με απορία τα όσα ακατάληπτα έλεγε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σχολίασε πως δεν κατάφεραν να δείξουν τον πραγματικό του εαυτό και τις ευαισθησίες του, ενώ υποστήριξε πως τα νούμερα τηλεθέασης έπεσαν προχθές, διότι όπως είπε “έγινε αυτό το φιλήδονο λουτρό και επικεντρωθήκαμε όλοι στα μέζεα του Γρηγόρη που καθάριζε. Λες και είμαστε σε μια εποχή στερημένης σεξουαλικότητας που κάνεις έτσι στο κανάλι και βλέπεις ό,τι θέλεις. Το δύσκολο είναι να ξεγυμνώσεις την ψυχή σου και η ‘Φάρμα’ σου ξεγυμνώνει την ψυχή”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα