Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Η σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά τους

Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Η σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά τους
Σταύρος Ξαρχάκος και Ηρώ Σαΐα PAPADAKIS PRESS

Τα δίδυμα παιδιά των Σταύρου Ξαρχάκου και Ηρώς Σαΐα έγιναν 5 ετών. Η ανάρτηση της ερμηνεύτριας στο Instagram με την οικογενειακή φωτογραφία και τις ευχές.

Μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε η Ηρώ Σαΐα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στα δίδυμα παιδιά της που απέκτησε με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2008 σε μια συναυλία στην Κύπρο, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν στην ίδια παράσταση και εκεί αναπτύχθηκε το ρομαντικό ειδύλλιο μεταξύ τους.

Παντρεύτηκαν το 2015 σ’ ένα μικρό εκκλησάκι στη Βάρκιζα, μετά από 3 χρόνια σχέσης, ενώ το 2016 ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμά τους, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Ο Σταύρος Ξαρχάκος έχει άλλη μια κόρη από τον πρώτο του γάμου.

Την Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, τα παιδιά τους έγιναν 5 ετών και η γνωστή ερμηνεύτρια ανήρτησε μια φωτογραφία τους, γράφοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ηρώς Σαΐα:

1η Νοεμβρίου, η ημέρα που ήρθατε στη ζωή, η μέρα που είναι πλέον η μεγαλύτερη γιορτή για εμάς!

Οι σταγονίτσες μας – που από τη γέννα φάνηκε το πείσμα τους μιας και επέλεξαν να βγουν ένα μήνα νωρίτερα – μεγάλωσαν κι έγιναν δυο χαριτωμένα ανθρωπάκια που μιλάνε, έχουν άποψη και μας δείχνουν άλλες πλευρές της ζωής αλλά και του εαυτού μας!

Να ζήσετε μικρά μου , πάντα αέρα στα πανιά και στα φτερά σας, υγεία, τύχη και χαρά στη ζωή σας!

Πάντα μπροστά, πάντα να ζείτε τη ζωή όπως εσείς τη θέλετε .

Σας λατρεύουμε”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα