Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκαταλείπει τα social media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκαταλείπει τα social media
O Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Την απόφαση να μείνει "εκτός" από τα social media, για κάποιο χρονικό διάστημα, έλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. "Εγκαταλείπω, ίσως τα ξαναπούμε σε ένα μήνα ή ένα χρόνο. Αντίο παιδιά!", έγραψε στο Twitter.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κάνει μία “αποτοξίνωση” από τα Social Media και να απέχει για κάποιον καιρό. Αυτή η κίνηση σύμφωνα με τον ίδιο θα τον βοηθήσει να απεμπλακεί από τον πλασματικό κόσμο των social media, να καθαρίσει το μυαλό του και να αφοσιωθεί στην καριέρα του. 

Λίγες ώρες αφού κυκλοφόρησαν βίντεο από τον γυμναστή του, Χρήστο Φιωτάκη, που τον έδειχναν να σβήνει από το κινητό του τις εφαρμογές Facebook, Instagram, Twitter και Messenger, ο διάσημος παίκτης του τένις μίλησε για την απόφασή του αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. 

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση. 

Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο.

Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση. Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».

Η σχετική ανάρτηση του αθλητή στο Twitter για την απόφασή του. 

“Εγκαταλείπω, ίσως τα ξαναπούμε σε ένα μήνα ή ένα χρόνο. Αντίο παιδιά!”, έγραψε ο 21χρονος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα