Στέργιος Νταουσανάκης: Από τις “Σαββατογεννημένες” στο “Voice” – Πού αλλού τον έχουμε δει

Στέργιος Νταουσανάκης: Από τις “Σαββατογεννημένες” στο “Voice” – Πού αλλού τον έχουμε δει
Στέργιος Νταουσανάκης Glomex

Ποιος είναι ο Στέργιος Νταουσανάκης που γνωρίσαμε ως μαθητή της Καίτης Τόγκα στις "Σαββατογεννημένες". Πού αλλού τον έχουμε δει. Κατάφερε να πείσει τους κριτές στο "Voice";

Δυναμικά έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές βδομάδες το “The Voice”, με τις Blind Auditions να έχουν πάρει “φωτιά” και τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ακούν διάφορες όμορφες και μοναδικές φωνές σε κάθε επεισόδιο.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους της Κυριακής (27/09), που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό talent-show του ΣΚΑΙ και να διεκδικήσουν μια θέση σε αυτό, ήταν και ο Στέργιος Νταουσανάκης, ένα πρόσωπο γνώριμο στους τηλεθεατές, αφού σίγουρα τον έχουν δει ξανά στο παρελθόν.

Ο νεαρός μουσικός τραγούδησε στους κριτές το “Στα είπα όλα”, αλλά δεν κατάφερε να περάσει. Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης του ζήτησε “συγγνώμη” που δεν γύρισε την καρέκλα του, αφού τον γνωρίζει από παλιά.

Ο Στέργιος Νταουσανάκης είναι επαγγελματίας μουσικός, δάσκαλος σύγχρονου τραγουδιού, έχει συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες και ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή συναυλιών, ενώ οι περισσότεροι τον γνωρίζουν από τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά “Σαββατογεννημένες”, που προβλήθηκε στο Mega το 2003 έως το 2004.

Ο Στέργιος Νταουσανάκης είχε παίξει τότε τον ρόλο του Ερημίδη, μαθητή στο 28ο ημερήσιο γενικό λύκειο Ηλιούπολης Αθηνών, όπου δίδασκε η Καίτη Τόγκα, ρόλο που ερμήνευσε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Ο Στέργιος Νταουσανάκης στις Σαββατογεννημένες Youtube

Στο μεταξύ ο ίδιος είχε περάσει στο παρελθόν και από άλλα μουσικά talent-shows, όπως στο X-Factor το 2017, αλλά και στο Super Idol το 2010, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε αρκετά musical και σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει και δικά του τραγούδια όπως είναι το παρακάτω:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα