Στο χειρουργείο και πάλι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Η ανάρτηση της συζύγου του

Στο χειρουργείο και πάλι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Η ανάρτηση της συζύγου του
Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η Εβελίνα Βαρσάμη NDP PHOTO AGENCY

Νέο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω των social media η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη. "Ξέρω ότι είσαι δυνατός", έγραψε χαρακτηριστικά.

Νέο χειρουργείο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανάρτησης της συζύγου του, Εβελίνας Βαρσάμη στο Facebook. Μια φωτογραφία με την εισαγωγή του παρουσιάστη στο ΚΑΤ συνοδεύει το μήνυμα “Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός.” 

Υπενθυμίζεται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής επέβαινε στη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή να “καρφωθεί” στο όχημα.

Όλο αυτό το διάστημα, ο παρουσιαστής δίνει σκληρό αγώνα για την λειτουργική του αποκατάσταση, έχοντας στο πλευρό του διαρκώς την σύζυγό του, αλλά και τον μικρό γιο τους, που στέκονται σαν βράχος δίπλα του με δύναμη και κουράγιο.

Στις 25 Απριλίου η Εβελίνα Βαρσάμη, ανακοίνωσε διαδικτυακά πως ο Κωνσταντίνος μετά από 2μιση χρόνια επέστρεψε και πάλι στο σπίτι του. “Ύστερα από 2,5 χρόνια οι άντρες της ζωής μου είναι και πάλι μαζί”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα