Super Κική: “Προσπαθώ να ξεπεράσω το ότι δεν θα υπάρχει μπαμπάς – Ήταν μεγάλο σοκ”

Super Κική: “Προσπαθώ να ξεπεράσω το ότι δεν θα υπάρχει μπαμπάς – Ήταν μεγάλο σοκ”
Έγκυος η Super Κική instagram

Η Super Κική μίλησε ανοιχτά για τις κρίσεις άγχους που βίωσε στην προσπάθειά της να ξεπεράσει το γεγονός ότι θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί της. Η ανάρτηση στο Instagram.

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της η Super Κική προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στις κρίσεις άγχους που βιώνει καθώς συνειδητοποιεί τους λόγους για τους οποίους θα χρειαστεί να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της.

Η γνωστή κωμικός και influencer υπογράμμισε πως για εκείνη ήταν ένα μεγάλο σοκ το οποίο ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει.

“Καλημέρα γοργόνες μου, γοργονάρες μου. Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου, τι γίνεται και στη ζωή μου βασικά, είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ, πριν κάποιες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς.

Ήταν πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα. Έχω εσάς, έχω χιλιάδες μηνύματα υποστηρικτικά τέλεια μηνύματα που τα είχα πάρα πολύ ανάγκη. Αυτό παιδιά πάμε δυνατά. Τα φιλιά μου τα φιλιά μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η Super Κική σε Story που δημοσίευσε στο Instagram το Σάββατο (25/06).

Η κωμικός ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/06) στους followers της ότι είναι έγκυος, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στις οποίες κρατά το υπερηχογράφημα του μωρού της.

“Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι… να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται…

Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ… πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ…

Και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε… παρ’ όλα αυτά ό,τι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι… θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα