Survivor 4 – Γιώργος Λιανός: “Δεν πρόλαβα τη γέννηση του 4ου παιδιού μου”

Survivor 4 – Γιώργος Λιανός: “Δεν πρόλαβα τη γέννηση του 4ου παιδιού μου”
Ο Γιώργος Λιανός Facebook / @Survivor Greece

Για τέταρτη φορά πατέρας έγινε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος βρίσκεται εκτός "Survivor 4" αυτή την περίοδο. Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση.

Εκτός “Survivor 4” βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιανός, λόγω της γέννησης του παιδιού του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής έγινε για τέταρτη φορά πατέρας, ενώ έχει ήδη τρία παιδιά με την Ανθή Ανδροτσάκη, με την οποία χώρισαν το 2017.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε ότι δεν πρόλαβε τον τοκετό, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Μου μοιάζει λίγο το τέταρτο παιδάκι μου. Δεν ήμουν μέσα στον τοκετό, δεν πρόλαβα. Χτύπησε το τηλέφωνο και μπήκα κατευθείαν στο αεροπλάνο για να προλάβω ό,τι μπορώ. Ήξερα ότι έχει γεννηθεί το παιδάκι, ότι είναι καλά στην υγεία του και μπήκα αμέσως στο αεροπλάνο. Πρώτη φορά το είδα ιντερνετικά. Το ξέραμε ότι θα γινόταν κάπως έτσι το πράγμα, γιατί είναι πολύ μακρινό το ταξίδι”.

Σχετικά με το όνομα Βαλέρια που θα πάρει το κοριτσάκι, αλλά και τα συναισθήματά του που πρέπει να φύγει ξανά από την Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο, είπε:

“Μου άρεσε πάρα πολύ το όνομα Βαλέρια. Έχω δύο κόρες, η πρώτη είναι Αριάννα (που ξεκινάει από Α) και η δεύτερη θα είναι Βαλέρα (που ξεκινάει από Β). Είναι αρκετά δύσκολο τώρα που φεύγω, αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερες δυσκολίες από αυτό για πολλούς συμπολίτες μας”.

Σημειώνεται ότι στη θέση του Γιώργου Λιανού στο “Survivor 4” είδαμε τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ενώ πρόκειται να παρουσιάσει μερικά ακόμη επεισόδια, μέχρι να φτάσει στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Λιανός που αναχώρησε σήμερα, Πέμπτη (05/3) από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα