Survivor 4: Η επανένωση Ταραμπάνκο – Κοψιδά και τα φιλιά τους

Survivor 4: Η επανένωση Ταραμπάνκο – Κοψιδά και τα φιλιά τους
Η επανένωση Ταραμπάνκο - Κοψιδά

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor 4 έκαναν reunion μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, ενώ δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Survivor 4, ωστόσο ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να αποχωρήσει αρκετά νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κοψιδάς αποτελούσε έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες, κυρίως στην αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο οι τηλεθεατές δεν τον στήριξαν αρκετά, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός Survivor.

Το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο πρώην παίκτες έκαναν reunion, μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, γεγονός που αποκάλυψε η Κάτια Ταραμπάνκο μέσα από τα Instagram Stories της, αλλά και ο Γιώργος Κοψιδάς μέσα από ένα κολλάζ φωτογραφιών που ανήρτησε.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανήρτησε το μοντέλο:

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Κοψιδάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο με φωτογραφίες που έβγαλε με την πρώην συμπαίκτριά του, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

“Η χαρά μου δεν περιγράφεται που μετά από 3 μήνες σχεδόν, ξαναβρισκόμαστε με αυτό το υπέροχο κορίτσι, ένα λατρεμένο πλάσμα, τον πιο κοντινό μου άνθρωπο στο survivor και μια από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασαν φέτος από το παιχνίδι! Σ’ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί στον μακρινό Άγιο Δομίνικο!! Ο Απρίλιος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι σε όλους έναν απολαυστικό και δημιουργικό μήνα!”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα