Survivor 5: Ο Χρανιώτης διαψεύδει ότι είναι δικό του το μαγιό – Η ανάρτησή του

Survivor 5: Ο Χρανιώτης διαψεύδει ότι είναι δικό του το μαγιό – Η ανάρτησή του
Γιώργος Χρανιώτης PAPADAKIS PRESS

Η απάντηση του Γιώργου Χρανιώτη για το χαμένο μαγιό που βρήκε η Σοφιάννα στο Survivor 5. Η χιουμοριστική του ανάρτηση στο Instagram.

Την δική του απάντηση για τον σάλο που προκλήθηκε με την εύρεση του χαμένου του μαγιό στο Survivor 5, δίνει ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολούθησε την Σοφιάννα από τους Μαχητές του φετινού Surviror να λέει πως βρήκε το μαγιό που ο ίδιος είχε χάσει το 2017 στην παραλία. Η παίκτρια ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς υπήρξε φανατική υποστηρίκτρια του Γιώργου Χρανιώτη, ενώ ανέφερε πως θα του το δώσει όταν γυρίσει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Γιώργος Χρανιώτης διέψευσε πως πρόκειται για το δικό του μαγιό, μέσα από μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τέσσερα μαγιό του, τα οποία είναι σε στυλ σορτς και όχι σλιπ, γράφοντας από κάτω:

“Με τιμάτε που μετά από μια πενταετία συνεχίζεται η αναζήτηση του μαγιό μου σε υπερατλαντικό επίπεδο, αλλά να σας κατευθύνεται κάπως αν μου επιτρέπεται… Παιδιά!!! Ψάχνουμε μαγιό τέτοιου τύπου και όχι σπίντο!!! Καλή αναζήτηση”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα