Survivor – MasterChef: Η άγνωστη σχέση Τζέιμς Καφετζή και Αλέξανδρου Συνοδινού

Survivor – MasterChef: Η άγνωστη σχέση Τζέιμς Καφετζή και Αλέξανδρου Συνοδινού
Τζέιμς Καφετζής και Αλέξανδρος Συνοδινός ΣΚΑΙ / Star Tv

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor 4 στο Instagram για τον Αλέξανδρο Συνοδινό του MasterChef 5 δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Ποια η σχέση τους.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός ήταν ο παίκτης που αποχώρησε οριστικά λίγο πριν από την τελική τριάδα του MasterChef 5 το βράδυ της Τετάρτης (26/05).

Κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου του MasterChef 5, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor 4, ο Τζέιμς Καφετζής που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ανήρτησε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο δημιούργησε εύλογες απορίες τους φαν τόσο του ιδίου, όσο και του παίκτη του μαγειρικού ριάλιτι του Star.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς Καφετζής δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο του Αλέξανδρου από το επεισόδιο του MasterChef 5 και έγραψε χαρακτηριστικά: “Περιμένω gourmet σουβλάκια σύντομα”. Όπως ήταν λογικό, οι θαυμαστές των δύο παικτών ξεκίνησαν να αναρωτιούνται για το ποια είναι η μεταξύ τους σχέση, αφού φάνηκε να υπάρχει οικειότητα στο μήνυμα του πρώην παίκτη του Survivor 4.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός έδωσε την δική του απάντηση, στο πλαίσιο της συνέντευξής του στην “Φωλιά των Κου Κου” το πρωί της Πέμπτης (27/05), λύνοντας την απορία.

Όπως είπε: “Γνωριζόμαστε προσωπικά εδώ και χρόνια με τον Τζέιμς. Γνωρίζομαι με τον αδερφό του πάρα πολύ καλά, κάναμε πολύ παρέα στο Λονδίνο. Έχω φιλοξενηθεί από τα παιδιά στη Ρόδο. Τον ευχαριστώ πολύ για την ανάρτηση”.

“Θα πάω μάλλον σύντομα στη Ρόδο. Κάτι θα κάνουμε. Και με τον Τζέιμς έχουμε πει να κάνουμε κάτι μαζί”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα