Sydney Sweeney: Οργή στο διαδίκτυο με ρεπόρτερ στο Met Gala που της φωνάζει “Δείξε μας τα β@@ιά σου”

Sydney Sweeney: Οργή στο διαδίκτυο με ρεπόρτερ στο Met Gala που της φωνάζει “Δείξε μας τα β@@ιά σου”
Sydney Sweeney AP

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο των social media ένα βίντεο, στο οποίο ένας ρεπόρτερ ακούγεται να φωνάζει στην Sydney Sweeney "Έχει κανείς β@@ιά σαν εσένα εκεί κάτω".

Ένα απαράδεκτο γεγονός φαίνεται να έλαβε χώρα στο κόκκινο χαλί του Met Gala τη Δευτέρα, καθώς η σταρ του «Euphoria» Sydney Sweeney, ανέβαινε τα σκαλιά, όταν ένας ρεπόρτερ ακούστηκε να της φωνάζει να δείξει το στήθος της.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο των social media το συγκεκριμένο βίντεο που έγινε viral, στο οποίο ο ρεπόρτερ ή φωτογράφος ακούγεται στην αρχή να λέει “Έχει κανείς β@@ιά σαν εσένα εκεί κάτω;” και στη συνέχεια λέει “Έλα, δείξε μας αυτά τα β@@ιά“.

Στη συνέχεια του βίντεο η Sydney Sweeney φαίνεται να ακούει τον άνδρα αφού γυρνάει και γελάει αμήχανα, ενώ δεν φαίνεται να σχολίασε τα λόγια του. Το βίντεο ανήρτησε στην πλατφόρμα του TikTok η χρήστης “saboomafu”.

Θα έπρεπε να του ζητηθεί αμέσως να φύγει“, έγραψε ένας θαυμαστής στα σχόλια, με έναν άλλο να προσθέτει: “Αυτό υποτίθεται ότι είναι ένα αριστοκρατικό γεγονός. Είναι τόσο αντιεπαγγελματικό να ακούγεται από κάποιον κάτι τέτοιο“.

Πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για σεξουαλική παρενόχληση πάνω στο κόκκινο χαλί. Εν μέσω των αντιδράσεων, ένας εκπρόσωπος του Met Gala αποφάσισε να κάνει την ακόλουθη δήλωση στο BuzzFeed News:

Αυτό μόλις έγινε γνωστό σε εμάς και δεν γνωρίζουμε αν ο ισχυρισμός είναι ακριβής, ούτε ποιος μπορεί να ήταν ο ρεπόρτερ, ωστόσο σίγουρα δεν επιτρέψαμε σε κανέναν από τους καλεσμένους μας να φέρεται με αυτόν τον αντιεπαγγελματικό τρόπο.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα