Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια γράμματα

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι: Ετοιμάζει αποχαιρετιστήρια γράμματα
Η Σάνεν Ντόχερτι AP

Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι, μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, δηλώνοντας ότι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο. "Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς, όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για ακόμα 10-15 χρόνια", δήλωσε.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Σάνεν Ντόχερτι στο περιοδικό Elle, όπου μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Η σταρ του Beverly Hills διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015, ενώ μετά από μάχη δυο ετών, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως ο καρκίνος της ήταν σε καταστολή. Ωστόσο, στις αρχές του 2020 η Ντόχερτι ανακοίνωσε πως ο καρκίνος επέστρεψε και διαγνώστηκε στο τέταρτο στάδιο.

Η 49χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός το πάλεψε, αλλά ο καρκίνος έκανε μετάσταση στην σπονδυλική της στήλη, κάτι που ανακάλυψε όταν άρχισε να έχει φρικτούς πόνους στη μέση. Οι γιατροί της είπαν ότι πλέον είναι πολύ πιθανό να κάνει κι άλλες μεταστάσεις στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και το συκώτι της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Ντόχερτι δήλωσε ότι σκοπεύει να γράψει αποχαιρετιστήρια γράμματα και να ηχογραφήσει μηνύματα για τους δικούς της ανθρώπους, ενώ μιλώντας στο περιοδικό, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο σύζυγός μου, Κερτ Ισβαριένκο, να ξέρει τι σήμαινε για μένα. Όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Μοιάζει σα να αποσυνδέεσαι και εγώ δεν αποσυνδέομαι. Νιώθω ότι είμαι ένα πολύ υγιές άτομο. Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για ακόμα 10-15 χρόνια”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα