Η συν-δημιουργός των Friends μετανιώνει που δεν προώθησε τη διαφορετικότητα

Η συν-δημιουργός των Friends μετανιώνει που δεν προώθησε τη διαφορετικότητα
Το cast της σειράς Friends AP

Η συν-δημιουργός της πολυαγαπημένης σειράς Friends, Marta Kauffman παραδέχτηκε ότι "δεν έκανε αρκετά " για να προωθήσει τη φυλετική ποικιλομορφία στο διάσημο τηλεοπτικό show.

Η Marta Kauffman, συν-δημιουργός της αμερικανικής σειράς Friends, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως έχει μετανιώσει για την έλλειψη ποικιλομορφίας όσον αφορά τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με το BBC, η Kauffman ρωτήθηκε σε συνέντευξή της τι θα ήθελε να ξέρει όταν είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως δημιουργός και παραγωγός.

Η ίδια απάντησε: “Μακάρι να ήξερα όσα γνωρίζω τώρα. Θα είχα πάρει τόσες πολλές διαφορετικές αποφάσεις”.

Παρά τη τεράστια επιτυχία, το sitcom έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές για την έλλειψη διαφορετικότητας, ακόμη και από τους ίδιους τους ηθοποιούς.

Η Lisa Kudrow, που υποδύεται την Phoebe στην σειρά, όταν είχε ερωτηθεί τι θα άλλαζε αν έκανε αυτή ένα νέο πιο μοντέρνο remake της σειράς είπε : “Λοιπόν, δεν θα ήταν σίγουρα μόνο λευκό το καστ “.

Η Kauffman κατά την διάρκεια του τηλεοπτικού φεστιβάλ 2020 ATX TV είχε κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με την έλλειψη διαφορετικότητας, λέγοντας:

“Πάντα ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που διαφέρουν στην εταιρεία μας, αλλά εγώ δεν έκανα αρκετά και τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι, τι μπορώ να κάνω πλέον;

Τι μπορώ να κάνω διαφορετικά; Πώς μπορώ να τρέξω τα show μου με νέο τρόπο; Και αυτό είναι κάτι που όχι μόνο εύχομαι να ήξερα όταν άρχισα να παρουσιάζω, αλλά εύχομαι να το ήξερα από πάντα “.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα