Τα Φιλαράκια: Η εξομολόγηση του Μάθιου Πέρι για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Τα Φιλαράκια: Η εξομολόγηση του Μάθιου Πέρι για τον εθισμό του στο αλκοόλ
Ο Μάθιου Πέρι Photo by Rich Fury/Invision/AP, File

Στα απομνημονεύματά του, ο τηλεοπτικός "Τσάντλερ" θα αναφέρεται στην περίοδο των γυρισμάτων της σειράς "Friends" αλλά και στη μάχη με τον εθισμό του και τις καταχρήσεις.

Τα απομνημονεύματά του ετοιμάζει ο Τσάντλερ της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, “Friends“, κατά κόσμον Μάθιου Πέρι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μιήσει ανοιχτά για τη ζωή του όταν έσβηναν οι τηλεοπτικές κάμερες αλλά και για τον εθισμό του.

Ο εκδοτικός οίκος Macmillan’s Flatiron Books επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τα δικαιώματα για το πρώτο βιβλίο του Μάθιου Πέρι, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2022, μέσα από το οποίο ο ηθοποιός θα αναφέρεται αρχικά στην εποχή των γυρισμάτων της σειράς, μέσα από την οποία έγινε ευρέως γνωστός, θα μεταφέρει τους αναγνώστες στα παρασκήνια και στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά και στο πρόβλημα του εθισμού του με το αλκοόλ και τις καταχρήσεις.

«Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για μένα από άλλους στο παρελθόν», δήλωσε ο ηθοποιός στο People. «Θεώρησα ότι ήταν καιρός να το ακούσουν οι άνθρωποι απευθείας από αξιόπιστη πηγή. Σε αυτήν την περίπτωση, η αξιόπιστη πηγή είμαι εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Χρειαζόμαστε χιούμορ, χρειαζόμαστε κάθαρση και πρέπει να συμφωνήσουμε σε κάτι – και η εξαιρετική ιστορία του Μάθιου, που λέγεται με την απαράμιλλη φωνή του, είναι αυτό το πράγμα. Το βιβλίο του Μάθιου έχει ασυναγώνιστη δυναμική να ενώνει τους ανθρώπους σε μια εποχή απομόνωσης και διχασμού», είπε η εκδότρια του Flatiron Books, Μέγκαν Λιντς σε δήλωσή της στο Deadline.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα αυτά τα χρόνια, ο ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις καταχρήσεις και τον εθισμό του. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σεριάς, ο ίδιος είχε βρεθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης δυο φορές, αναφέροντας πως έχει ξεχάσει ολόκληρα χρονικά διαστήματα από τη συμμετοχή του στη σειρά.

«Δεν θυμάμαι τρία χρόνια από αυτό», είχε δηλώσει στο BBC Radio 2 το 2016, προσθέτοντας ότι «είχα λίγο ξεφύγει» εκείνη την περίοδο.

«Ήμουν στα ‘Φιλαράκια’ από την ηλικία των24 έως τα 34. Ήμουν στη φλόγα της φήμης», είχε δηλώσει στο περιοδικό People το 2013. «Και οι έξι μας ήμασταν παντού όλη την ώρα. Από την οπτική γωνία ενός τρίτου, αυτό φαινόταν ότι τα είχα όλα. Ήταν πραγματικά μια πολύ μοναχική περίοδος για μένα γιατί υπέφερα από αλκοολισμό».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα