Τάσος Τρύφωνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του που νίκησε τον κορονοϊό

Τάσος Τρύφωνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του που νίκησε τον κορονοϊό
Ο Τάσος Τρύφωνος Instagram (tasostrifonos)

Το δημόσιο ευχαριστώ του Τάσου Τρύφωνος σε γιατρούς και νοσηλευτές που έσωσαν τη ζωή του πατέρα του, αλλά και το μήνυμα προς τους αρνητές του κορονοϊού.

Μετά από ένα μήνα νοσηλείας, ο πατέρας του Κύπριου παρουσιαστή, Τάσου Τρύφωνος, βγήκε νικητής στη μάχη του με τον κορονοϊό και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα δημόσια μέσω του γιου του.

Στο μήνυμα, που συνόδευε μία φωτογραφία του πατέρα του γνωστού παρουσιαστή, ο Τάσος Τρύφωνος ευχαρίστησε τους “ήρωες” νοσηλευτές και γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του πατέρα του, αλλά και τον κόσμο για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον του. Τέλος, απευθυνόμενος στους αρνητές του κοονοϊού, έγραψε: “ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία”.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Πρώτη Κυριακή πίσω στο σπίτι !!! Ο Νάκης (πατέρας μου) επέστρεψε σπίτι μετά από συνολικά ένα μήνα στα νοσοκομεία με κορονοιό – μια εβδομάδα ήταν διασωληνωμένος και σε καταστολή στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας και μετά στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αμμόχωστο. Θέλει να ανεβάσω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσει δημόσια τους ΗΡΩΕΣ νοσηλευτές και γιατρούς της ΜΕΘ2 του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας, του νοσοκομείου αναφοράς στην Αμμόχωστο και την διευθύντρια του νοσοκομείου κυρία Αμαλία Χατζηγιάννη που του έσωσαν τη ζωή.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι ενδιαφερθήκατε και στέλνατε μηνύματα για την κατάσταση την υγείας του.

Α, έχει κι ένα μήνυμα για τους αρνητές του κορονοϊού «ας μιλήσουν με κάποιον που το πέρασε στην εντατική ή ας δουν τι γίνεται στα νοσοκομεία»…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα