Τέιλορ Σουίφτ κατά σειράς του Netflix: “Πάρτε πίσω το βαθιά σεξιστικό σχόλιό σας”

Τέιλορ Σουίφτ κατά σειράς του Netflix: “Πάρτε πίσω το βαθιά σεξιστικό σχόλιό σας”

Η ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ επιτέθηκε με ανάρτησή της στο Netflix και τους συντελεστές της σειράς "Ginny και Georgia" για ένα αστείο, το οποίο χαρακτήρισε "βαθιά σεξιστικό" και εξευτελιστικό για τις γυναίκες.

“Άστραψε και βρόντηξε” η Τέιλορ Σουίφτ με αφορμή ένα ατυχές σχόλιο που διατυπώθηκε σε βάρος της μέσω ενός νέου τηλεοπτικού σόου του Netflix. Η ποπ σταρ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για ένα παλιακό και “βαθιά σεξιστικό” αστείο που “υποβαθμίζει” τις γυναίκες.

Ειδικότερα, η δημοφιλής καλλιτέχνης διαμαρτυρήθηκε μέσω ανάρτησής της στο Instagrma για το αστείο που έκανε σε βάρος της μια ηρωίδα από την κωμική τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας “Ginny και Georgia”, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου.

Στο φινάλε της σειράς, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι Τζίνι Μίλερ και η μητέρα της Τζόρτια έχουν μια διαφωνία περί των ερωτικών σχέσεων. Ερωτηθείσα εάν είχε χωρίσει με τον σύντροφό της, η Τζίνι λέει: “Τι σε νοιάζει; Εσύ αλλάζεις άντρες πιο γρήγορα και από την Τέιλορ Σουίφτ.”

Το σχόλιο προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της τραγουδίστριας, που εξαπέλυσαν πόλεμο μέσω των social media στους συντελεστές και το καστ της σειράς. Μερίδα τους μάλιστα κάλεσε και σε μποϊκοτάζ της σειράς.

Τη Δευτέρα, η Σουίφτ αποφάσισε να πάρει κι εκείνη θέση για το περιστατικό, γράφοντας σε ανάρτησή της στο Twitter: “Ginny & Georgia, το 2010 πήρε τηλέφωνο και θέλει πίσω το τεμπέλιο και βαθιά σεξιστικό αστείο του. Τι θα λέγατε να σταματούσαμε να υποβαθμίζουμε τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες, ορίζοντας αυτές τις μ@λ@κίες ως χιούμορ; Επίσης Netflix, μετά το Miss Americana, αυτό το ρούχο δεν φαίνεται χαριτωμένο. Καλό Μήνα Ιστορίας των Γυναικών υποθέτω.”

Μέχρι στιγμής η συνδρομητική πλατφόρμα δεν έχει εκδώσει κάποια απάντηση στη Σουίφτ. Υπενθυμίζεται ότι το “Miss Americana” είναι το βιογραφικό της ντοκιμαντέρ που προβάλλεται στο Netflix, μέσω του οποίου είχε κάνει και την αποκάλυψη για τη μάχη που έχει δώσε με τη διατροφική διαταραχή.

Η προσωπική ζωή της τραγουδίστριας απασχολεί εδώ και καιρό τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία την έχουν συνδέσει ερωτικά με διάφορους άντρες, μεταξύ των οποίων ο τραγουδιστής Χάρι Στάιλς, ο ηθοποιός Τομ Χίντλστον και ο DJ Κάλβιν Χάρις. Τα τελευταία χρόνια η Σουίφτ έχει σχέση με τον 30χρονο Βρετανό ηθοποιό Τζο Άλγουιν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα