Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο γιος μου κάνει μπαλέτο – Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο γιος μου κάνει μπαλέτο – Οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στα παιδιά
Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς glomex

Ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, ενώ μίλησε και για τις αντιδράσεις σχετικά με το γεγονός ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (14/4) ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς, όπου αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ μίλησε και για τον γιο του, που κάνει μπαλέτο, ένα γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, όταν είχε γίνει γνωστό.

“Το να βλέπεις τα μάτια των παιδιών σου όταν είσαι πάνω στη σκηνή είναι φοβερό συναίσθημα”, τόνισε ο ηθοποιός, μιλώντας για τα δύο παιδιά του, ενώ αναφερόμενος στις κλίσεις τους και με αφορμή την ενασχόληση του γιου του με το μπαλέτο, τόνισε πως “οι γονείς πρέπει να ενισχύουν και να στηρίζουν τα παιδιά τους σε ό, τι αγαπούν”.

“Για κάθε άνθρωπο, το να χάνει τους γονείς του είναι μεγάλη απώλεια”, δήλωσε ο ηθοποιός, μιλώντας για την απώλεια του πατέρα του σε ηλικία 16 ετών. Αναφερόμενος στην μοναδική σχέση μεταξύ πατέρα και γιου, είπε ότι “ο πατέρας χτίζει πλευρές του χαρακτήρα ενός αγοριού”.

“Ανέκαθεν μου άρεσαν οι σκοτεινοί ρόλοι, γιατί μπορείς να μπεις σε πεδία που δεν είναι δικά σου και να τα κάνεις αλήθεια”, τόνισε ο γνωστός ηθοποιός αναφερόμενος στον “σκοτεινό ρόλο” που είχε αναλάβει στις “Άγριες Μέλισσες”, έναν ρόλο με μεγάλη απήχηση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα