Θαυμαστής αιφνιδιάσε τον Γουέντγουορθ Μίλλερ με ένα ζευγάρι χειροπέδες

Θαυμαστής αιφνιδιάσε τον Γουέντγουορθ Μίλλερ με ένα ζευγάρι χειροπέδες

Το περιστατικό έγινε έξω από μαγαζί που ο πρωταγωνιστή του «Prison Break» παίρνει καθημερινά τον καφέ του

Μία έκπληξη περίμενε τον πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Prison Break» Γουέντγουορθ Μίλλερ, που υποδύεται τον Μάικλ Σκόφιλντ, από έναν θαυμαστή του.

Μετά από 8 χρόνια που έχει σταματήσει η σειρά, την περίοδο αυτή προβάλλονται οι πρώτοι κύκλοι σε επανάληψη καθώς σύντομα θα δούμε τον Μάικλ Σκόφιλντ σε νέες περιπέτειες.

Η έκπληξη αυτή δεν ήταν πολύ μακριά για τον χαρακτήρα που παίζει στο Prison Break καθώς ο θαυμαστής προσπάθησε να τον «στριμώξει» και να του δώσει ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Το περιστατικό έγινε έξω από το μαγαζί που ο Γουέντγουορθ παίρνει καθημερινά τον καφέ του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Με περίμεναν μερικοί θαυμαστές μου έξω από το μαγαζί που αγοράζω τον καφέ μου. Ήξεραν ότι πήγαινα εκεί σχεδόν κάθε μέρα», είπε ο 44χρονος ηθοποιός. «Είχαν δώρα για μένα, ένα από αυτά ήταν ένα ζευγάρι χειροπέδες. Αυτό σίγουρα είχε ένα μικρό υπονοούμενο» πρόσθεσε.

Από την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά του FOX, το 2005, ο ηθοποιός εξακολουθεί να επιμένει να γυρίζει μόνος του τις δύσκολες σκηνές.

«Προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ μόνος μου της σκηνές δράσεις», είπε και συνέχισε: «Ο Μάικλ δεν είναι ένας υπερήρωας, τουλάχιστον όχι σωματικά. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορεί να μην είναι στη θέση να τα κάνει όλα τέλεια, επειδή θα το δείτε μπροστά στην κάμερα και θα δείτε ότι ο Μάικλ δεν είναι απαραίτητα μία υπολογίσιμη δύναμη από τον λαιμό και κάτω».

(Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP, με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network