Στη καθιερωμένη δεξίωση στο Λευκό Οίκο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ένας από τους "υψηλούς προσκεκλημένους" ήταν φέτος ο Θάνος Πετρέλης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αμερική στο πλαίσιο περιοδείας και προχθές προκάλεσε έκπληξη με μια ανάρτησή του στο Instagram: Την επίσημη πρόσκληση για τη δεξίωση στο Λευκό Οίκο, με τις υπογραφές τόσο του Ντόναλντ όσο και της Μελάνια Τραμπ.
«Ο Πρόεδρος και η κυρία Τραμπ ζητούν με ευχαρίστηση την παρέα σας σε μία δεξίωση σχετικά με την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη, 22 Μαρτίου και ώρα 5», ανέφερε η πρόσκληση.
Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας 'Ελληνας τραγουδιστής βρίσκεται στο Λευκό Οίκο επί προεδρίας Τραμπ. Την "τιμή" είχε πρώτος ο Βαλάντης, κατά τη διάρκεια Χριστουγεννιάτικου πάρτι, αν και ως καλεσμένος του ξάδελφού του και βουλευτή των Ρεπουμπλικάνων Γκας Μπιλιράκη. Ο Βάλαντης φέρεται να είχε λάβει πρόσκληση και για την εκδήλωση της 25ης Μαρτίου, αν και δεν κατάφερε τελικά να δώσει "το παρών" καθώς η πτήση του ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.